Neler Yeni

Samsung Watch 6 alınır mı?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Alınır bence kullanacaksan

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Evet 6bin TL vermeye değer mi?
3 gün önce aldım ilk başta huawei gt3 pro almıştım onu iade ettim malzeme kalitesi görünüş olarak watch 6 dan çok daha iyi ancak özellik olarak maalesef watch 6 ya yaklaşamıyor bile akıllı bileklikten hiç bir farkı yok. Watch 6 ya gelecek olursak sarj dışında negatif bir yanı yok samsung dışı telefonla kullanıyorum arama mesaj gönderme gps hava durumu hepsi düzgün çalışıyor sadece ekg ve tansiyon için samsung telefon istiyor bilgin olsun.

Ilar

80+ Bronze
Watch 4 classic aldım 1 ay once. Benim işimi fazlasıyla görüyor. Samsung telefonla kullanıyorum.Watch 6 da gayet güzel. Ben o kadar vermemek için watch 4 classic 46mm aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 gün önce aldım ilk başta huawei gt3 pro almıştım onu iade ettim malzeme kalitesi görünüş olarak watch 6 dan çok daha iyi ancak özellik olarak maalesef watch 6 ya yaklaşamıyor bile akıllı bileklikten hiç bir farkı yok. Watch 6 ya gelecek olursak sarj dışında negatif bir yanı yok samsung dışı telefonla kullanıyorum arama mesaj gönderme gps hava durumu hepsi düzgün çalışıyor sadece ekg ve tansiyon için samsung telefon istiyor bilgin olsun.
samsung m23 5g telefonum var aslında ekosistem kurmak için istiyorum watch 6 buds 2 ve m23 bide ilerleyen zamanlarda bi samsung tablet alırsam s7 falan güzel olabilir

Top Bottom