Neler Yeni

Sanal-bt / hepsiburada r50i servis

yusuf34

80+ Silver
ne yapmam lazım şuan hepsi burada değil ptt ile gönderim yaptım geri alamıyorum bişi yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

thh başvursam sıkıntı çıkarmı onu da bilmiyorum
thhye başvur hic bir sıkıntı cikmaz rahat ol

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
thhye başvur hic bir sıkıntı cikmaz rahat ol
bi 21 gün dolsunda sanal bt de 21 günmüş
  • Ürün tarafımıza ulaştıktan sonra, 21 iş günü içerisinde teknik servis tarafından incelenerek değerlendirilecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yuzarsef

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam hepsiburada uzerinden gondermelisin
Hocam sanalbt ankerin Türkiye distribütörü diye biliyorum ondan problem çıkmaz.Bende amazondan aldığım anker q30 vardı 1kere sağ taraf ses vermiyor şüphesiyle göndermiştim bide pedi yırtıktı onları hallettiler herhangi bir ücret almadılar tarafımdandanda 2-3 ay öncede pedi yırtılmıştı servisten adresime ped talep ettim ücretsiz şekilde sağ sol ped yolladılar.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
Hocam sanalbt ankerin Türkiye distribütörü diye biliyorum ondan problem çıkmaz.Bende amazondan aldığım anker q30 vardı 1kere sağ taraf ses vermiyor şüphesiyle göndermiştim bide pedi yırtıktı onları hallettiler herhangi bir ücret almadılar tarafımdandanda 2-3 ay öncede pedi yırtılmıştı servisten adresime ped talep ettim ücretsiz şekilde sağ sol ped yolladılar.
bilemiyorum hesaplama yaptımda daha 2.5 hafta var max sürenin bitmesine tek sıkıntı benim apt*l lığımda keşke kutu ile yollasaydım

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bilemiyorum hesaplama yaptımda daha 2.5 hafta var max sürenin bitmesine tek sıkıntı benim apt*l lığımda keşke kutu ile yollasaydım
Kulaklığı kendi kutusuyla göndermediniz mi hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,836
Üyeler
164,734
Son üye
bkgs
Top Bottom