Neler Yeni

Sanal-bt / hepsiburada r50i servis

ne yapmam lazım şuan hepsi burada değil ptt ile gönderim yaptım geri alamıyorum bişi yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thh başvursam sıkıntı çıkarmı onu da bilmiyorum
thhye başvur hic bir sıkıntı cikmaz rahat ol

thhye başvur hic bir sıkıntı cikmaz rahat ol
bi 21 gün dolsunda sanal bt de 21 günmüş
  • Ürün tarafımıza ulaştıktan sonra, 21 iş günü içerisinde teknik servis tarafından incelenerek değerlendirilecektir.

hocam hepsiburada uzerinden gondermelisin
Hocam sanalbt ankerin Türkiye distribütörü diye biliyorum ondan problem çıkmaz.Bende amazondan aldığım anker q30 vardı 1kere sağ taraf ses vermiyor şüphesiyle göndermiştim bide pedi yırtıktı onları hallettiler herhangi bir ücret almadılar tarafımdandanda 2-3 ay öncede pedi yırtılmıştı servisten adresime ped talep ettim ücretsiz şekilde sağ sol ped yolladılar.

Hocam sanalbt ankerin Türkiye distribütörü diye biliyorum ondan problem çıkmaz.Bende amazondan aldığım anker q30 vardı 1kere sağ taraf ses vermiyor şüphesiyle göndermiştim bide pedi yırtıktı onları hallettiler herhangi bir ücret almadılar tarafımdandanda 2-3 ay öncede pedi yırtılmıştı servisten adresime ped talep ettim ücretsiz şekilde sağ sol ped yolladılar.
bilemiyorum hesaplama yaptımda daha 2.5 hafta var max sürenin bitmesine tek sıkıntı benim apt*l lığımda keşke kutu ile yollasaydım

Selam hocam, kulaklığımın mıknatıs gücü azaldığı için kutuya tam oturmamaya başladı. Servise vereceğim ama 1 ay bekleme süresi gözümü korkuttu. Sonrasında ne yaptın acaba?

Selam hocam, kulaklığımın mıknatıs gücü azaldığı için kutuya tam oturmamaya başladı. Servise vereceğim ama 1 ay bekleme süresi gözümü korkuttu. Sonrasında ne yaptın acaba?
Ben Q30 için Ped istedim. 3 ayda geldi. Maalesef kötü bir servis. Beklemekten başka bir seçenek kalmıyor. Faturasını siteye yüklememe rağmen bana garanti dışı uyarısı verdiler. Bir kaç kez daha yüklememden sonra düzeldi.

çok geçte olsa geldi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok geçte olsa geldi hocam
ama önerim her hafta mail atın hocam hem soundcore a hemde servise

Geri