Sanal gerçeklik gözlüğü alınır mı /öneriniz var mı ?

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,116
Arkadaşlar sizce alınabilecek en f/p sanal gerçeklik gözlüğü nedir fps oyunları oynamak istiyordum .

Allah allah öyle bir şey mi varmış örnek atabilir misiniz ?

Başlığı düzeltin lütfen.

DHSRYSSJSJGZZGJZT

yemek yiyordum bir baktım anasayfada en üstte duruyor ya :D. Bence sanal gerçeklik gözlüğü yerine tır boyutunda monitör almak daha mantıklı. Sanal gerçeklik hem yorar hem baş ağrıtır. Süreklide kullanmazsın. O kadar para verdiğin şeyide ara ara kullanabilmek üzer insanı.

Düzelmişsin de bu yazışmaları okuyan **al gerçeklik gözlüğü yazdığını anlar

Neyse öneri olarak oculus quest 2 (metaquest) dışı vr gözlük alınmaz şuan. Fiyatı 4500 tl falandı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yemek yiyordum bir baktım anasayfada en üstte duruyor ya :D. Bence sanal gerçeklik gözlüğü yerine tır boyutunda monitör almak daha mantıklı. Sanal gerçeklik hem yorar hem baş ağrıtır. Süreklide kullanmazsın. O kadar para verdiğin şeyide ara ara kullanabilmek üzer insanı.
Bende 3 monitör var , kaliteli vr çok daha iyi 3 monitörden
790CFA52-F94C-4178-9013-C17A37C9C610.jpeg

Hocam dediğim gibi daha VR teknolojisi gelişmekte. Eğer çok paranız yoksa bence alınmaz. Çünkü her an yeni ve daha ucuz daha iyi modeller çıkabilir. Bir bakmışşın yeni teknolojiyle hepsi çöp olmuş beynine çip felan takıyorlar(abartıyorum tabi). Ayrıca dediğim gibi baş ağrıtması, bazı oyunların çok yorması, çoğu oyunun açık bir alana ihtiyacı olması. Kullanmasıda zor bence. Ben düşerdim sürekli kullanırken büyük ihtimalle :D o yüzden VR kafe varsa yakınlarınızda onlara gidip denenebilir bence. Alıncağını pek düşünmüyorum.

Öncelikle merhaba @Batuw ,
Sanal gerçeklik gözlükleri biraz maliyetlidir ancak değermi bilemiyorum. Asetto vs oyunlarda büyük zevkle oynayabilirsin. Ocolus Quest serisi var. O seriden memnun kalabilirsiniz. Bakmanızı öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.
;) Umarım Yardımcı Olabilmişimdir. ;)
;) Huzurlu ve Mutlu Günler. ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,967
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri