hani banka kullanıyorsunuz ben ziraat uygulamdan sanal kart oluşturdum onu kullanıyorumBanka kartımı her yere girmek istemiyorum. Aklıma sanal kart geldi. Hangi sanal kartı önerirsiniz? Böyle yerlerde TC kimliğimi girmem güvenli mi?
Bende ziraat kullanıyorum. Ziraatte sanal kart açsam diğer kartlarımı yada direk hesabımı riske atmış olmam değil mi?hani banka kullanıyorsunuz ben ziraat uygulamdan sanal kart oluşturdum onu kullanıyorum
hayır. sanal kart numara sı güvenlik kodu farklı olur. kullanacağın zaman alacağın ürün fiyatı kadar limit oluşturuyorsun kullanmazsanda gün sonu limit sıfırlıyorBende ziraat kullanıyorum. Ziraatte sanal kart açsam diğer kartlarımı yada direk hesabımı riske atmış olmam değil mi?
Daha sonra kartı silebilir miyim peki?hayır. sanal kart numara sı güvenlik kodu farklı olur. kullanacağın zaman alacağın ürün fiyatı kadar limit oluşturuyorsun kullanmazsanda gün sonu limit sıfırlıyor
SilebilirsinDaha sonra kartı silebilir miyim peki?
hayır. sanal kart numara sı güvenlik kodu farklı olur. kullanacağın zaman alacağın ürün fiyatı kadar limit oluşturuyorsun kullanmazsanda gün sonu limit sıfırlıyor
Teşekkürler ilginiz için. Emin olmak için soruyorum tekrar kusura bakmayın. Ziraat sanal kart ile alışveriş yapsam diğer kart yada hesaplarımı riske atmış olmuyorum değil mi?Silebilirsin
hayır .zatern bu riski ortadan kaldırmak için var sanal kartTeşekkürler ilginiz için. Emin olmak için soruyorum tekrar kusura bakmayın. Ziraat sanal kart ile alışveriş yapsam diğer kart yada hesaplarımı riske atmış olmuyorum değil mi?
Sadece diğer kartından kullanılabilir limitin düşer.Sanal kartın,asıl kartından tamamen farklı.Kart numaran,güvenlik kodun ve son kullanma tarihin asıl kartından bağımsız,ayrıca liminitini istediğin zaman anlık olarak değiştirebiliyorsun.İstediğin zaman yenisini oluşturabilirsin veya silebilirsin.Teşekkürler ilginiz için. Emin olmak için soruyorum tekrar kusura bakmayın. Ziraat sanal kart ile alışveriş yapsam diğer kart yada hesaplarımı riske atmış olmuyorum değil mi?
Sadece diğer kartından kullanılabilir limitin düşer.Sanal kartın,asıl kartından tamamen farklı.Kart numaran,güvenlik kodun ve son kullanma tarihin asıl kartından bağımsız,ayrıca liminitini istediğin zaman anlık olarak değiştirebiliyorsun.İstediğin zaman yenisini oluşturabilirsin veya silebilirsin.
Çok saolun beyler. Yakında itopya vs gibi yerden alışverişimi ziraat sanal kart ile yapacağım öyleyse.Sadece diğer kartından kullanılabilir limitin düşer.Sanal kartın,asıl kartından tamamen farklı.Kart numaran,güvenlik kodun ve son kullanma tarihin asıl kartından bağımsız,ayrıca liminitini istediğin zaman anlık olarak değiştirebiliyorsun.İstediğin zaman yenisini oluşturabilirsin veya silebilirsin.
Peki sanal karttan asıl hesabıma para aktarma imkanımız var mı?Bankacılık uygulamandan açabilirsin, buna ek olarak papara sanal kart konusunda gayet güvenli.
Var hocam, papara hesabı açarsan hem para gönderebiliyorsun. Hemde IBAN verip para cekebiliyorsun. Ama banka hesabı ve papara hesabı sizin adınıza olması lazım. Bankacılık için soruyorsanız o bankadan bankaya değişebilir.Çok saolun beyler. Yakında itopya vs gibi yerden alışverişimi ziraat sanal kart ile yapacağım öyleyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki sanal karttan asıl hesabıma para aktarma imkanımız var mı?