Neler Yeni

Sanal kart alışveriş

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Banka kartımı her yere girmek istemiyorum. Aklıma sanal kart geldi. Hangi sanal kartı önerirsiniz? Böyle yerlerde TC kimliğimi girmem güvenli mi?

Cihangir

80+ Gold
Banka kartımı her yere girmek istemiyorum. Aklıma sanal kart geldi. Hangi sanal kartı önerirsiniz? Böyle yerlerde TC kimliğimi girmem güvenli mi?
hani banka kullanıyorsunuz ben ziraat uygulamdan sanal kart oluşturdum onu kullanıyorum

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hani banka kullanıyorsunuz ben ziraat uygulamdan sanal kart oluşturdum onu kullanıyorum
Bende ziraat kullanıyorum. Ziraatte sanal kart açsam diğer kartlarımı yada direk hesabımı riske atmış olmam değil mi?

Cihangir

80+ Gold
Bende ziraat kullanıyorum. Ziraatte sanal kart açsam diğer kartlarımı yada direk hesabımı riske atmış olmam değil mi?
hayır. sanal kart numara sı güvenlik kodu farklı olur. kullanacağın zaman alacağın ürün fiyatı kadar limit oluşturuyorsun kullanmazsanda gün sonu limit sıfırlıyor

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
hayır. sanal kart numara sı güvenlik kodu farklı olur. kullanacağın zaman alacağın ürün fiyatı kadar limit oluşturuyorsun kullanmazsanda gün sonu limit sıfırlıyor
Daha sonra kartı silebilir miyim peki?

Shaco

80+ Bronze

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Teşekkürler ilginiz için. Emin olmak için soruyorum tekrar kusura bakmayın. Ziraat sanal kart ile alışveriş yapsam diğer kart yada hesaplarımı riske atmış olmuyorum değil mi?

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Gozalak
Teşekkürler ilginiz için. Emin olmak için soruyorum tekrar kusura bakmayın. Ziraat sanal kart ile alışveriş yapsam diğer kart yada hesaplarımı riske atmış olmuyorum değil mi?
hayır .zatern bu riski ortadan kaldırmak için var sanal kart

Shaco

80+ Bronze
Sadece diğer kartından kullanılabilir limitin düşer.Sanal kartın,asıl kartından tamamen farklı.Kart numaran,güvenlik kodun ve son kullanma tarihin asıl kartından bağımsız,ayrıca liminitini istediğin zaman anlık olarak değiştirebiliyorsun.İstediğin zaman yenisini oluşturabilirsin veya silebilirsin.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bankacılık uygulamandan açabilirsin, buna ek olarak papara sanal kart konusunda gayet güvenli.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Sadece diğer kartından kullanılabilir limitin düşer.Sanal kartın,asıl kartından tamamen farklı.Kart numaran,güvenlik kodun ve son kullanma tarihin asıl kartından bağımsız,ayrıca liminitini istediğin zaman anlık olarak değiştirebiliyorsun.İstediğin zaman yenisini oluşturabilirsin veya silebilirsin.
Çok saolun beyler. Yakında itopya vs gibi yerden alışverişimi ziraat sanal kart ile yapacağım öyleyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankacılık uygulamandan açabilirsin, buna ek olarak papara sanal kart konusunda gayet güvenli.
Peki sanal karttan asıl hesabıma para aktarma imkanımız var mı?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Çok saolun beyler. Yakında itopya vs gibi yerden alışverişimi ziraat sanal kart ile yapacağım öyleyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sanal karttan asıl hesabıma para aktarma imkanımız var mı?
Var hocam, papara hesabı açarsan hem para gönderebiliyorsun. Hemde IBAN verip para cekebiliyorsun. Ama banka hesabı ve papara hesabı sizin adınıza olması lazım. Bankacılık için soruyorsanız o bankadan bankaya değişebilir.

Top Bottom