Hayır yapmıyorum ama yinede piyasanın içindeyim. Çocukça düşünceler umarım elinde patlar falan. ..dD:d.d.
Siz oyun oynamak için onlar iş yapıp para kazanmak için alıyor.
Siz stokları bitirip alamasa onlar ağlayacak yine. Boş yapmanın manası yok.
Kim daha önce alırsa. Onlar sadece toptan alıyor. Gidip bazıları mining videolarının altına dislike falan atmış. .d.d.D:dd.
Gereksiz hareketler.
Hayır yapmıyorum ama yinede piyasanın içindeyim. Çocukça düşünceler umarım elinde patlar falan. ..dD:d.d.
Siz oyun oynamak için onlar iş yapıp para kazanmak için alıyor.
Siz stokları bitirip alamasa onlar ağlayacak yine. Boş yapmanın manası yok.
Kim daha önce alırsa. Onlar sadece toptan alıyor. Gidip bazıları mining videolarının altına dislike falan atmış. .d.d.D:dd.
Gereksiz hareketler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala mining derdinde evet. Siz de hala oyun oynama derdindesiniz. Aynı durum.
Değişen bir şey yok.
Yaş kaç merak ettim de yazdıklarına bak. Ellerinde kalsın tabi ne diyim 10 k etmeyen ekran kartına o kadar para vereceğim için sevinelim mi ? Oyun diyor hala şaka gibi piyasayı savunuyor.
Bitcoinin 100.000 dolara yükseleceği öngörülüyor.Bu yüzden bu yüklenmeler devam eder.Ama inişli çıkışlı olduğu için piyasa bir zamn sonra değişir.Bir önceki esintide AMD Rx570 580 pompaladı piyasaya .Fazlan chip üretti.Piyasa düşünce bu kartları ucuzdan oyunculara sattılar.Yine aynısı olacaktır
Yaş kaç merak ettim de yazdıklarına bak. Ellerinde kalsın tabi ne diyim 10 k etmeyen ekran kartına o kadar para vereceğim için sevinelim mi ? Oyun diyor hala şaka gibi piyasayı savunuyor.
Sence neden dostum??
Stok olmadığı için yazmış olabilir mi?
Stok yok yazmak yerine uçuk bir fiyat koymuş işte. RX5700XT 11K diye garip mesajlar yazmayın.
Sence neden dostum??
Stok yok yazmak yerine uçuk bir fiyat koymuş işte. RX5700XT 11K diye garip mesajlar yazmayın.
Sence neden dostum??