Neler Yeni

sanaldan küfür eden insana karşı ne yapılır

Üstad

80+
Çocuk şimdi 20'lerine gelmiştir galiba. :D özür dilememeiş terbiyesiz insan organizması. ben olsam gelecek diğer veletlere ders olsun diye hapisanede süründürürüm.
Boşu boşuna zaman kaybedersin. Ve küfür ettiği için yok devlet memuru olamayacakmış yok hayatı kararırmış yok böyle bir şey. Bu ülkede kamudan ihraç olup doktor azlığı nedeniyle aylık 25.000₺ çalışan vatan hainleri var. Yani bir tane velet sana küfretmiş onu dava edeyim yok tazminat alıyım kafasında isen üzgünüm hiçbir şey alamazsın.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna en iyi örnek şu yemek yarışmasındaki diskalifiye olan çocuk. Eğer her gün yayınlanan gündemde olan bir yapının içindeysen o zaman bir şeyler yapılıyor. Yoksa Twitter'da onun gibi binlerce kullanıcı, onun attığı gibi onbinlerce tweet var. Daha bu bilinen koskoca Twitter'da olan olaylar.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici

Üstad

80+
Bozulan toplum ahlakını mahkemeleri meşgul ederek düzeltemeyiz.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Zincire de vurur muydun?
İdam ettirirdim. :cool: jojuk 20 yaşlarında şuan bir de bu konuyu birkaç gündür kim hortlatmış onu anlamadım. özür dilememeiş yaptığı terbiyesizlik yüzünden. recep baltaş gibi cicilerin cicisi bir insana!!!

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
hocam böyle evine ip adresine kadar detaylı olarak nasıl bulabiliyorlar çok iyi bir şey bu bu tür konularda suçu gizlemeyi önlüyor
Foruma kayıtlı olduğunda tüm bilgilerin modların elinde. cins bir mod denk gelirse tüm bilgilerini milletle paylaşabilme olasılı var desem? 😨 🤣 🤫 Örneğin sen abdullah hacıgülün sistemi hakkında bir şey söylesen veya laf atsan ve sinir krizi geçirse senin gerçek fotolarını paylaşabilir ve evinin adresini atabilir.

Üstad

80+
Foruma kayıtlı olduğunda tüm bilgilerin modların elinde. cins bir mod denk gelirse tüm bilgilerini milletle paylaşabilme olasılı var desem? 😨 🤣 🤫 Örneğin sen abdullah hacıgülün sistemi hakkında bir şey söylesen veya laf atsan ve sinir krizi geçirse senin gerçek fotolarını paylaşabilir ve evinin adresini atabilir.
O zaman forumca toplanır o adamın evinin camlarına yumurta atarız.

• Hahaha

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
l lan nasıl! her zaman kamerama erişiyorsa büyük geçmiş olsun bana

• Hahaha

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Yoo kamera değil ama ip adresini falan buluyor hatta bir ara technopatırcakta biri öyle bulup çocuğu vurmuş.

Üstad

80+
Yok hocam o işler öyle kolay değil. İp adresini basit bir net hız testi siteleri bile tespit edebiliyorlar. Oradan PC arayüzüne erişim gibi olaylar mümkün değil rahat olabilirsiniz. O technopattaki yazılar biraz şov olmuş işte biz böyleyiz şöyleyiz... Basit bir program ile Ip adresini kolayca gizlersin.
Ha illa bulacağım ıp adresine erişeceğim diye uğraşırlarsa erişirler sonuçta onların sitesindesin. Ama gerçekten uğraşmaları gerekecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,053
Üyeler
166,871
Son üye
Bünyamin Emr kaya
Top Bottom