biostan açman lazım bro.Google play games beta ile clash of clans oynayacaktım fakat oyunun inmesi için sanallaştırmayı açmanız gerek dedi , microsoft un tarif ettiği şekilde yaptım ama hala aynı. Nasıl çözerim ?
Alıntıyı görüntüle
anakart marka model ne ?o kadar uzun süredir anakartımın biosuna girmedim ki ne nerdedir en ufak bilgim yok
eyvallah hocam , deneyip geleyim.kaynak olması açısından bunu da ekliyorum
Eğer siz de benim gibi Click BIOS kullanıyorsanız ve Virtualization Technology ayarını "Settings" kısmında arayıp, altını üstüne getirip bulamadıysanız size çok basit bir çözüm yolu sunuyorum.
Çözüm 1
Sağ üstten arama kutucuğunu açıp "SVM" yazıyoruz ve karşımıza direkt ilgili ayar çıkıyor.
Çözüm 2
Eğer EZ Mode'da isek F7 ile Advanced Mode'a geçip sol taraftan OC > CPU features kısmına giriyoruz ve yine SVM ayarı karşımıza çıkıyor.
Hallettim hocam canımsın Bu diğer oyunlarda ve işlemcide performans düşüşüne sebep olmaz değil mi , pek anlamam bunlardankaynak olması açısından bunu da ekliyorum
Eğer siz de benim gibi Click BIOS kullanıyorsanız ve Virtualization Technology ayarını "Settings" kısmında arayıp, altını üstüne getirip bulamadıysanız size çok basit bir çözüm yolu sunuyorum.
Çözüm 1
Sağ üstten arama kutucuğunu açıp "SVM" yazıyoruz ve karşımıza direkt ilgili ayar çıkıyor.
Çözüm 2
Eğer EZ Mode'da isek F7 ile Advanced Mode'a geçip sol taraftan OC > CPU features kısmına giriyoruz ve yine SVM ayarı karşımıza çıkıyor.
yok hocam hiç bir sorun olmaz keyfini çıkareyvallah hocam , deneyip geleyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hallettim hocam canımsın Bu diğer oyunlarda ve işlemcide performans düşüşüne sebep olmaz değil mi , pek anlamam bunlardan
Alıntıyı görüntüle