Neler Yeni

Sanayi bakanliği Coca Colaya Teşvik Belgesi Verdi😮😮

JackRyan

80+ Silver
Sanayi bakanliği Teşvik belgesi verdi Hemde Coca Colaya😮

Screenshot_2023-11-13-11-32-35-159_com.instagram.android-edit.jpg

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Ağustos 2023 dönemi yatırım teşvik belgesi düzenlediği şirketlerin listesi dün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan belgeye göre Ağustos ayında Coca-Cola İçecek Anonim Şirketi'ne 590 milyon 973 bin 263 TL'lik teşvik ödemesi verildiği öğrenildi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,966
İsim
Oğuz
coca cola ne kadar sağlıklı?
içtiğimiz şey sadece şeker dolu bir sıvı.
Yararlı market ürünü mü var? Bunu demek için hayat boyunca ayran falan içmek lazım. Bu kadar kasmamak lazım. 40 yıldır içenler var, eninde sonunda 3-5 yıl ya fazla yaşarsın ya da yaşamazsın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yararlı market ürünü mü var? Bunu demek için hayat boyunca ayran falan içmek lazım. Bu kadar kasmamak lazım. 40 yıldır içenler var, eninde sonunda 3-5 yıl ya fazla yaşarsın ya da yaşamazsın.
ama cidden bazı şeyleri tüketmesek de olur.
Açıkçası benim için kola o.
Gerek yok ki.
yaşamayı dda geçtim hayat kaliten 1 düşeceğine 10 düşüyor he bedava olsa fikrim değişir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
özellikle şunun gibi şirketlere verilmemeli ulan coca cola ya destek verilmeyince adamlar batacak mı ki veriyoruz?
onca türk şirketi dururken bunlara vermek saçma zaten köşeyi fast food dan dönüyorlar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,966
İsim
Oğuz
ama cidden bazı şeyleri tüketmesek de olur.
Açıkçası benim için kola o.
Gerek yok ki.
yaşamayı dda geçtim hayat kaliten 1 düşeceğine 10 düşüyor he bedava olsa fikrim değişir.
Orası öyle ama ben bağımlısıyım. Eskiden 1 Litre içerdim günde, şimdi haftada içiyorum, hiç yoktan iyi. Bazı insanlar var sigara + kola bağımlısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

özellikle şunun gibi şirketlere verilmemeli ulan coca cola ya destek verilmeyince adamlar batacak mı ki veriyoruz?
onca türk şirketi dururken bunlara vermek saçma zaten köşeyi fast food dan dönüyorlar
Alakası bu zaten? Adam batmayacak bir şirket olduğu için destek veriyor, Coca Cola batmasın diye değil. Ülke içinde sağlayacağı istihdamı karışlayabilecek başka kim var, Cola Turka mı? Bir fabrikasının bile ülkeye tonlarca yararı vardır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,105
Üyeler
168,236
Son üye
ahmet21213
Top Bottom