artık daha ucuza alalım beğendim
daha ucuzmu olcak şimdi tahmini fiyat gelirmiartık daha ucuza alalım beğendim
Cidden bu içecek kadar zehir bir içecek yok.
Neden ki?Cidden bu içecek kadar zehir bir içecek yok.
İçmeyin içirmeyin cidden zehir içmekle aynı.
yok içicem filistinli kanı güzelCidden bu içecek kadar zehir bir içecek yok.
İçmeyin içirmeyin cidden zehir içmekle aynı.
Her içtiğimde benim böbreklerim ağrıyorNeden ki?
coca cola ne kadar sağlıklı?Neden ki?
Yararlı market ürünü mü var? Bunu demek için hayat boyunca ayran falan içmek lazım. Bu kadar kasmamak lazım. 40 yıldır içenler var, eninde sonunda 3-5 yıl ya fazla yaşarsın ya da yaşamazsın.coca cola ne kadar sağlıklı?
içtiğimiz şey sadece şeker dolu bir sıvı.
ama cidden bazı şeyleri tüketmesek de olur.Yararlı market ürünü mü var? Bunu demek için hayat boyunca ayran falan içmek lazım. Bu kadar kasmamak lazım. 40 yıldır içenler var, eninde sonunda 3-5 yıl ya fazla yaşarsın ya da yaşamazsın.
Orası öyle ama ben bağımlısıyım. Eskiden 1 Litre içerdim günde, şimdi haftada içiyorum, hiç yoktan iyi. Bazı insanlar var sigara + kola bağımlısı.ama cidden bazı şeyleri tüketmesek de olur.
Açıkçası benim için kola o.
Gerek yok ki.
yaşamayı dda geçtim hayat kaliten 1 düşeceğine 10 düşüyor he bedava olsa fikrim değişir.
Alakası bu zaten? Adam batmayacak bir şirket olduğu için destek veriyor, Coca Cola batmasın diye değil. Ülke içinde sağlayacağı istihdamı karışlayabilecek başka kim var, Cola Turka mı? Bir fabrikasının bile ülkeye tonlarca yararı vardır.özellikle şunun gibi şirketlere verilmemeli ulan coca cola ya destek verilmeyince adamlar batacak mı ki veriyoruz?
onca türk şirketi dururken bunlara vermek saçma zaten köşeyi fast food dan dönüyorlar