Neler Yeni

Sanayide çalışılırmı

İntel.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Altındağ
Aklımda sanayide çalışmak var arabalara da merakım var zaten özellikle bmw ye ama çok yorarmı maaşı nasıldır sizce ? yaş 17

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Aklımda sanayide çalışmak var arabalara da merakım var zaten özellikle bmw ye ama çok yorarmı maaşı nasıldır sizce ? yaş 17
Sanayide çalışılır ama bence bölümünü üniversitede okumalısın özellikle elektrikli otomobiller konusunda geliştirisen kendini iyi bir usta olursun şu an çok ustası yok

Her iş yorar kimi beden kimi zihin

İntel.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanayide çalışılır ama bence bölümünü üniversitede okumalısın özellikle elektrikli otomobiller konusunda geliştirisen kendini iyi bir usta olursun şu an çok ustası yok

Her iş yorar kimi beden kimi zihin
Derslerim çok iyi değil üniversiteye gitmem büyük ihtimal

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
...
İşe alınmanız biraz zor. Genellikle daha küçük yaşta eleman arıyorlar. Tanıdığınız varsa belki yardımcı olabilir.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
Hakanbey
Derslerim çok iyi değil üniversiteye gitmem büyük ihtimal
ozaman çok ezilirsin çok yorulursun ve sürekli hastalanma ihtimalin çok yüksek hem pis bir ortam hem genellikle yazın çok sıcak kışın ise çok soğuk ortam çırak ve kalfalıkta asgari ücretten fazla kazanamasın ancak usta olursan bölümüne göre en düşük çift asgari ücret alırsın. tabi bu süreçler en az 5-10 yıl ister

eneskaya6

80+ Silver
Sanayi de çalışmak iş bilmeyen biri için zulümdür işkencedir.

Eğer babanın dükkanı yoksa kimsenin yanında çekilecek bir çile değil. Para vermezler, yazın güneş altında yanarsın, kışın donarsın butun gun ayakta hareket halinde bedenin inanilmaz yorulur, sana değer vermezler getir götür yaparsın sadece, köpek gibi kullanırlar 3/5 sene ağzına s.carlar işi kapan biriyse hızlı işi kapar kendi dukkanini acarak kurtulursun yoksa mahvolursun.

Otomobil ile alakalı bölüm okuyup kurumsal firmalarda staj vs çalışarak ilerlemek hem konforlu hem kariyerli olur.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emir
Kardesim universite okuyorum su an. Imkanin varsa dusunme gir. Inan bana gelecegin meslegi onun farkina vardim. Keske zamaninda sanayiye girseydim sanayiye verecegiz diye korkutup okuttular bizi dusme bu hataya.
Cok para vermezler hakaret ederler kotuluk pislik dizboyu olur meslegi ogrenmeye bakip dukkanini acarsan kurtulursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
yolcu arslan
bir zamanlar çalşmıştım çalışırda bölümünüde okuyun derim.

İntel.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Altındağ
günümüzde asgari ücretle geçinilmiyor ülkemizde benimde aklımda sınıfı geçip diğer sene mesem e geçmeyi düşünüyom 4 gün iş 1 gün okul var aklımda sanayiye gitmeyi düşünüyom kararsızım :(

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Forget
Girme sanayi topuna, git local bir işletmede (restoran vs.) çalış çalışma şartları iyi olan, iyi ücret veren bir yere. Sanayiye gitme, mal ederler adamı. Ortamına göre değişir tabii ama geneli böyle. Ben iki hafta çalıştım sonra ustayla çırağını tekme tokat dövüp çıktım. :D

ZEO.

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
berkay
Sanayi de şunları yaşacaksın : girdiğin yerde senden daha önce girmiş bir çocuk , yaşı senden küçük olsa bile , senin bir nevi üstün olacak ve çoğunlukla ilk zamanlar mahallık yapacaksın parça taşımak gibi . Ustan sana bağıracak , bazen enseye 2 şaplak atacak , insanların içinde .

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Forget
Sanayi de şunları yaşacaksın : girdiğin yerde senden daha önce girmiş bir çocuk , yaşı senden küçük olsa bile , senin bir nevi üstün olacak ve çoğunlukla ilk zamanlar mahallık yapacaksın parça taşımak gibi . Ustan sana bağıracak , bazen enseye 2 şaplak atacak , insanların içinde .
Bana sesini yükseltti iki tane bayanın önünde, hiç sorgulamadım yumruğu indirdim gözüne baktım yerde sesi çıkmıyor fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,539
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom