Sanayide çalışılır ama bence bölümünü üniversitede okumalısın özellikle elektrikli otomobiller konusunda geliştirisen kendini iyi bir usta olursun şu an çok ustası yokAklımda sanayide çalışmak var arabalara da merakım var zaten özellikle bmw ye ama çok yorarmı maaşı nasıldır sizce ? yaş 17
Derslerim çok iyi değil üniversiteye gitmem büyük ihtimalSanayide çalışılır ama bence bölümünü üniversitede okumalısın özellikle elektrikli otomobiller konusunda geliştirisen kendini iyi bir usta olursun şu an çok ustası yok
Her iş yorar kimi beden kimi zihin
ozaman çok ezilirsin çok yorulursun ve sürekli hastalanma ihtimalin çok yüksek hem pis bir ortam hem genellikle yazın çok sıcak kışın ise çok soğuk ortam çırak ve kalfalıkta asgari ücretten fazla kazanamasın ancak usta olursan bölümüne göre en düşük çift asgari ücret alırsın. tabi bu süreçler en az 5-10 yıl isterDerslerim çok iyi değil üniversiteye gitmem büyük ihtimal
Sanayi de şunları yaşacaksın : girdiğin yerde senden daha önce girmiş bir çocuk , yaşı senden küçük olsa bile , senin bir nevi üstün olacak ve çoğunlukla ilk zamanlar mahallık yapacaksın parça taşımak gibi . Ustan sana bağıracak , bazen enseye 2 şaplak atacak , insanların içinde .Aklımda sanayide çalışmak var arabalara da merakım var zaten özellikle bmw ye ama çok yorarmı maaşı nasıldır sizce ? yaş 17
Bana sesini yükseltti iki tane bayanın önünde, hiç sorgulamadım yumruğu indirdim gözüne baktım yerde sesi çıkmıyor fazlaSanayi de şunları yaşacaksın : girdiğin yerde senden daha önce girmiş bir çocuk , yaşı senden küçük olsa bile , senin bir nevi üstün olacak ve çoğunlukla ilk zamanlar mahallık yapacaksın parça taşımak gibi . Ustan sana bağıracak , bazen enseye 2 şaplak atacak , insanların içinde .