Neler Yeni

Sanayide çalışılırmı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin
Sanayide çalışılırda her işverenin yanında çalışılmaz diyelim, bazısı işi öğretip iyi parada verir bazısı ırgat gibi kullanır ama bu masabaşı iştede öyle yani Allah iyileriyle denk getirsin. Birde sanayi derken illa tamircide çalışmana gerek yok yedek parçacıda da çalışabilirsin ama yinede en kötü 2 senelik üni okumaya bak bence

İntel.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Altındağ
Tanıdık var sanayici çırak maaşı haftalık 4.5 tl

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Derslerim çok iyi değil üniversiteye gitmem büyük ihtimal
Vallaha ders fln çok önemli değil ama azimli olmak önemli mesela az ònce hakkı abinin belgeselini izledim
adam ilk okul terk ama ne zorluklar yaşamış ve ne duruma gelmiş ben pes etmem işimde en iyisi olurum dersen 10 sene içinde zaten usta bulmak zor iş ben iyi usta olurum diyorsan yani öyle gideyim çalışayım kendimi geliştirmiyeyim diyosan hiç bulaşma

batın000

80+
Tanıdık var sanayici çırak maaşı haftalık 4.5 tl
Her çırak aynı maaşı almaz. Aylık 18 bin yapıyor ki çok bir para değil. Asıl sorunuza gelecek olursak; gerçekten okumayı düşünmüyorsanız sanayi sizin için çok iyi olacaktır. İlerleyen zamanlarda güzel paralar kazanma imkanınız olur. Ne olursa olsun önü açık olan, bitmeyecek bir meslek.

RecwoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
-
Çalışmak her zaman mümkündür, asıl önemli olan kendini geliştirmek için uygun olup olmadığındır.
Erkekler için sanayi denildiğinde güvenilirlik, uygun fiyat ve işini iyi yapan ustalar ön plandadır. Eğer bu kriterleri karşılayabileceğine inanıyorsan, şu an en iyi seçeneklerden biri otomobil ustası olmaktır.
Biz üç erkek kardeşiz; ikimiz memur olduk, diğer kardeşimiz ise sanayide otomotiv elektrik ustası. İkimizin maaşını toplasak bile onun kazandığını etmiyor. Tabii Allah ona daha çok versin.
Çocukken biz sokaklarda vakit geçirirken, o evde elektronik cihazlarla ilgilenirdi. Şimdi ise o emeklerinin meyvesini topluyor.

Top Bottom