Neler Yeni

Yardım Sandisk 128gb usb bellek sorunu

labaci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete Talay
Arkadaşlar az önce a101den usb bellek aldım. Transfer hızı 100mb diyor ama 20-25 arasında gidip geliyor. Sizce sorun nedir ?

gtr34

80+
Attığınız dosyaya göre değişiklik gösterir çok ufak parçalı dosyalar atıyorsanız daha yavaş hızlarda atarsınız. Crystaldiskmark programı ile ölçüm yaparsanız gerçek değerini görürsünüz. Büyük boyutlu tek bir dosya (iso,rar,zip) atmak da hızını belli etmeye yarayabilir fakat en garantisi Crystaldiskmark'dan ölçüm yapmak.

labaci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete Talay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığınız dosyaya göre değişiklik gösterir çok ufak parçalı dosyalar atıyorsanız daha yavaş hızlarda atarsınız. Crystaldiskmark programı ile ölçüm yaparsanız gerçek değerini görürsünüz. Büyük boyutlu tek bir dosya (iso,rar,zip) atmak da hızını belli etmeye yarayabilir fakat en garantisi Crystaldiskmark'dan ölçüm yapmak.
Toplamda 84gblik bir dosya aktarımı yaptım. Dosyalar parça parça 1-4 gb arasıydı.

gtr34

80+
Toplamda 84gblik bir dosya aktarımı yaptım. Dosyalar parça parça 1-4 gb arasıydı.
Oyun mu attınız? Oyunlarda çok küçük dosyalar olabiliyor ve bu dosya transferi sırasında biraz bilgisayarı oyalıyor bu yüzden hız düşük çıkıyor. Dediğim gibi programla test ederseniz en temiz sonucu elde edersiniz.

labaci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete Talay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun mu attınız? Oyunlarda çok küçük dosyalar olabiliyor ve bu dosya transferi sırasında biraz bilgisayarı oyalıyor bu yüzden hız düşük çıkıyor. Dediğim gibi programla test ederseniz en temiz sonucu elde edersiniz.
Crystaldiskmarkta deneyeceğim. Oyun atmadım video attım. 25-30tane 1-4gb arası video atmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,792
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom