Olsun sigara parası bile değil. İleride lazım olurSizde iyi fiyata almışsınız aslında lazım değildi o f5 i atmayacaktım
Olsun sigara parası bile değil. İleride lazım olurSizde iyi fiyata almışsınız aslında lazım değildi o f5 i atmayacaktım
hızlı mı yani anlamıyom kanka bu sayılardanAlıntıyı görüntüle
ürünün hızı bu şekilde
gerçekten bumu hızı, bayağı güzelmiş. bende bugün teslim aldım . bende hızını ölçüyüm birazdanAlıntıyı görüntüle
ürünün hızı bu şekilde
ayn hiç beklemiyordum bendegerçekten bumu hızı, bayağı güzelmiş. bende bugün teslim aldım . bende hızını ölçüyüm birazdan
sonuçları paylaşırmısınız hocamgerçekten bumu hızı, bayağı güzelmiş. bende bugün teslim aldım . bende hızını ölçüyüm birazdan
ayn hiç beklemiyordum bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonuçları paylaşırmısınız hocam
ayn bendede var beyaz bir tane okuma yazması düşük ama dediğiniz gibi ortasında led yanıyordu ama sorun olmaz herhaldeAlıntıyı görüntüle
ancak 5 sene önce aldığım aynı usb de veri işlerken kırmızı led yanıyordu bunda ışık yok
Hız müthiş be bu modeller daha yavaştı eskiden hızlandırmışlar sanırımAlıntıyı görüntüle
ancak 5 sene önce aldığım aynı usb de veri işlerken kırmızı led yanıyordu bunda ışık yok
hızı çok güzelHız müthiş be bu modeller daha yavaştı eskiden hızlandırmışlar sanırım