Kioxia bence bin basar diğer sandiske. Sandisk USB 3.0 arabirim Kioxia USB 3.2 Gen 1, arabirimin adı değişmesinin dışında daha güncel + olarak bazı arkadaşlar metal olan çok ısınıyor demiş. Sıcaklığın içindeki çipte mi kalması daha iyi kasaya yayılarak pasif soğutma görevi görmesi mi?![]()
Yarı hızında yazma isteyen elemanlara selam olsun .Metal kasalılar fena ısınıyor![]()
Hocam crystaldismark ilk hızı baz almış olabilir, bir süre sonra performansı iniyordur diye düşünüyorum. Windowsun ölçümlerine bakarsak kioxia 50 mb hızlara yakın bitirmiş gibi duruyor.Yarı hızında yazma isteyen elemanlara selam olsun .
Kioxia
Sandisk
128gb kapışması bu.
Bende bu kioxia nın 64gb ı var, 32gb sandiskin yarısı hızında yazıyor.
Ha ha dosya boyutuna baksana biri 1gb diğeri 4 küsür gb yazıyor .Hocam crystaldismark ilk hızı baz almış olabilir, bir süre sonra performansı iniyordur diye düşünüyorum. Windowsun ölçümlerine bakarsak kioxia 50 mb hızlara yakın bitirmiş gibi duruyor.
Kioxia metal var 128 lik, Kingston metal var 128 lik kasada takılı hiç çıkarmıyorumMetaller harbi ısınıyor, 10 dk takıyorsun bi tutunca ateş1 saat kullansan nolur kim bilir
![]()
Hayırlı olsun300 lira üzeri alışverişe 100tl indirim kodu var. 243tl ye 2 tane sandisk çektim eyvallah.
USB den çok anlamam sana güvendim de aldım reisHayırlı olsun![]()
8Mb yazmalari görünce sövüp araştırıyorsunUSB den çok anlamam sana güvendim de aldım reis