🔥İndirim Sandisk / Kioxia 64 GB Usb Bellekler 171 / 179 TL🔥

Metaller usb yuvasına zor girip çıkıyor. Tavsiye etmiyorum.

Kioxia bence bin basar diğer sandiske. Sandisk USB 3.0 arabirim Kioxia USB 3.2 Gen 1, arabirimin adı değişmesinin dışında daha güncel + olarak bazı arkadaşlar metal olan çok ısınıyor demiş. Sıcaklığın içindeki çipte mi kalması daha iyi kasaya yayılarak pasif soğutma görevi görmesi mi? :D
Metal kasalılar fena ısınıyor :D
Yarı hızında yazma isteyen elemanlara selam olsun .
Kioxia

Sandisk

128gb kapışması bu.

Bende bu kioxia nın 64gb ı var, 32gb sandiskin yarısı hızında yazıyor.

Bir çok saglam markanin usbsinin yorumlarina baktim bi kısmı dalgalı ve yavaş diyor bir kısmı hızlı diyor, galiba çakma da gönderebiliyorlar.

Yarı hızında yazma isteyen elemanlara selam olsun .
Kioxia

Sandisk

128gb kapışması bu.

Bende bu kioxia nın 64gb ı var, 32gb sandiskin yarısı hızında yazıyor.
Hocam crystaldismark ilk hızı baz almış olabilir, bir süre sonra performansı iniyordur diye düşünüyorum. Windowsun ölçümlerine bakarsak kioxia 50 mb hızlara yakın bitirmiş gibi duruyor.

Hocam crystaldismark ilk hızı baz almış olabilir, bir süre sonra performansı iniyordur diye düşünüyorum. Windowsun ölçümlerine bakarsak kioxia 50 mb hızlara yakın bitirmiş gibi duruyor.
Ha ha dosya boyutuna baksana biri 1gb diğeri 4 küsür gb yazıyor .
Elimde var diyorum daha inanmıyor...

Metal olanın daha fazla ısındığı falan yok, ikisinin sıcaklık değerleri muhtemelen birbirine yakındır. Metalin ısı iletim kat sayısı plastikten daha yüksek olduğu için sıcaklığı direkt olarak hissediyorsunuz. Yoksa belleklerde çalışmalarını etkileyecek bir sıcaklık farkı yoktur diye tahmin ediyorum.

300 lira üzeri alışverişe 100tl indirim kodu var. 243tl ye 2 tane sandisk çektim eyvallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri