Yasintalha429
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
- Bütçe
- 500
2' side birbiri ile aynı sayılır, hem fiyat hem performans anlamında ama hangisini almalıyım, karar veremedim.
detay yazmamışımmodelleri atar mısın
modelleri atar mısın
modelleri atar mısın
detay yazmamışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
samsung nerede? sandisk kronik sorunludetay yazmamışım
![]()
+1![]()
Samsung 250gb 870 Evo Mz-77e250bw 560- 530mb/s Ssd Sata-3 Disk - Fiyatı, Yorumları
Samsung 250gb 870 Evo Mz-77e250bw 560- 530mb/s Ssd Sata-3 Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
indirimde bakabilirsin![]()
detay yazmamışım
![]()
Fiyat çok iyiymiş![]()
Samsung 250gb 870 Evo Mz-77e250bw 560- 530mb/s Ssd Sata-3 Disk - Fiyatı, Yorumları
Samsung 250gb 870 Evo Mz-77e250bw 560- 530mb/s Ssd Sata-3 Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
indirimde bakabilirsin![]()
samsung nerede? sandisk kronik sorunlu
+1
vatanın sitesinde 20 tl falan daha uygunFiyat çok iyiymiş
üstte atmıştım ama arkadaşın attığı çok daha mantıklı gibi duruyor bence bunu alıp geçeyimsamsung nerede? sandisk kronik sorunlu
+1
sizde sorun yok hocam ssd pluslar kronik sorunlubunu kullanıyorum sistemde 2 yıldır bi sorun vermedi ama kronik sorunlu oldugu tanısına nerden vardınız![]()
Sandisk Ultra 3D 250GB 2400MB-950MB/s NVMe M.2 SSD SDSSDH3N-250G-G25 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sandisk Ultra 3D 250GB 2400MB-950MB/s NVMe M.2 SSD SDSSDH3N-250G-G25 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
anladım teşekkürler hazır sistem aldıgımda bunu almıstım 220 tl felandı sanırım 250 gb lıgı baya indirim vardı itopyada kaçırmayayım dedim 2 yıldır üzmüyor valla canavar gibisizde sorun yok hocam ssd pluslar kronik sorunlu
Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net