Neler Yeni

Sanırım dolandırıldım ne yapabilirim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,993
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Geçmiş olsun kardeşim soğuk su iç üstüne söyledikleri gibi çalıntı kartlarla geçilmiş olma ihtimali yüksek. Peşine düşsende bir sonuç çıkar mı bilemiyorum...
Yapicak birsey yok Allahtan fazlasini dolandirilmadik

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yani dostum kaç defa dedim burada da. Kimse %50 indirim ile oyun almaz. Kendi arkadaşımda alacaktı aldirmamistim. Özellikle kişinin 1 mesaji varken. Bu işin piyasası %20 falan. Bu arkadaşlar o yüzden %50 diyor çünkü Kendi paraları değil. Geçmiş olsun tekrardan.
Madem öyle forum yönetimi olarak bunun önüne geçseniz de bu işlerden anlamayan daha fazla arkadaş dolandırılmasa yerinde bir karar olmaz mı hocam ? Siz daha iyi bilirsiniz tabii.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yönetime söylediğinde de az mesajlı güvenilir kullanıcılar var diye bahaneleri var. 😀
Bu ikinci el bölümü taaa ilk çıktığında ben demiştim ama. Elbet güvenilirler vardır ama bak görüyorsun son zamanlarda hatrı sayılır olaylar yaşanmaya başladı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Madem öyle forum yönetimi olarak bunun önüne geçseniz de bu işlerden anlamayan daha fazla arkadaş dolandırılmasa yerinde bir karar olmaz mı hocam ? Siz daha iyi bilirsiniz tabii.
Yönetime söylediğinde de az mesajlı güvenilir kullanıcılar var diye bahaneleri var. 😀
Hayır bunlar bahane değil. Her az mesajı olana dolandırıcı diyemeyiz. Forumu yeni görüp aynı zamanda ürün satmak için ilan açmış olabilir. Öyle olsa e-ticaret sitelerine hiç yeni satıcı gelmemesi, devamlı yüksek puanlı insanlardan alınması lazım. Aksine nasil oluyor. Diyelim ürün aldınız ve satıcı size gönderilmedi. Satıcı banlaniyor. Yani süreç şikayet üzerine işler. Tekrar diyorum eğer biri bir piyasa fiyatının çok altında satıyor ise dolandırıcı olabilir. Ama olmayabilir de. Bu sizin tasarrufunuzda.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayır bunlar bahane değil. Her az mesajı olana dolandırıcı diyemeyiz. Forumu yeni görüp aynı zamanda ürün satmak için ilan açmış olabilir. Öyle olsa e-ticaret sitelerine hiç yeni satıcı gelmemesi, devamlı yüksek puanlı insanlardan alınması lazım. Aksine nasil oluyor. Diyelim ürün aldınız ve satıcı size gönderilmedi. Satıcı banlaniyor. Yani süreç şikayet üzerine işler. Tekrar diyorum eğer biri bir piyasa fiyatının çok altında satıyor ise dolandırıcı olabilir. Ama olmayabilir de. Bu sizin tasarrufunuzda.
İkinci el bölümü; kullanıcıların isteğiyle gelen bir bölümdür. *Kullanıcıların isteğiyle* gelen bir bölümde kullanıcıların isteğiyle kurallama yapılsa manidar olur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sahibinden'e ilan açarken GBT falan alıyorlar bizim mi haberimiz yok arkadaşlar? Görende sanacak Letgo falan full güvenlik önlemiyle süslenmiş biz burayı salmışız gibi ilginç şeyler yazmayın artık. Genel kabul gören düzen neyse aynısını uyguluyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,561
Üyeler
167,516
Son üye
shotgunned
Top Bottom