Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Direkt bu oyunu veriyor. Elindeki asa aynı.
Mages of mystralia bencede.
Epic 31 Liralık oyunu ücretsiz vermiştir BRUH
Direkt bu oyunu veriyor. Elindeki asa aynı.
Mages of mystralia bencede.
Bedava oyun vermesi mi ayıp ? Hiç vermeyebilirdi de.Bu saatten sonra son oyunu ya çok büyük bir oyun vermesi lazım ya da daha önce vermediği oyunları son 5 günde vermesi lazım. Bu yaptığı ayıp çünkü...
oyun? bunlar oyunsa ben de tost makinasıyımSanatçı burada ne anlatmak istemiş?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben ayıp bir şey göremiyorum. Firmanın zaten büyük oyun vereceğim gibi bir iddiası yoktu. Sadece 15 gün boyunca oyun vereceğiz dedi.
O-Olabiliroyun? bunlar oyunsa ben de tost makinasıyım
Birkaç yıldır gizemli oyun adı altında verdiği oyunlar geçrekten çok güzel yapımlardı ve daha önce vermediği oyunlardı. Haliyle insanlar da yeniden gizemli oyun verilecekken güzel birkaç oyun vermesini bekledi. Beklentiler tabii ki de RDR2 falan olmamalı ama benim ve birçok kişinin eleştirdiği, ayıp dediği konu: Epic Games'in "Gizemli Oyun" diye boşa heyecan yaratıp 10-20TL'lik ya da daha önceden 1-2 kere verdiği oyunları ücretsiz yapması. Yoksa ne verirse versin, beleş oyun iyidir. Ama bu verdiği oyunların normal haftalarda verdiği bağımsız, basit oyunlardan bir farkı yokken "Gizemli Oyun" "Sürpriz" diye pazarlaması ayıptır.Sanatçı burada ne anlatmak istemiş?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben ayıp bir şey göremiyorum. Firmanın zaten büyük oyun vereceğim gibi bir iddiası yoktu. Sadece 15 gün boyunca oyun vereceğiz dedi.
Bedava zaten alın geçen. Memnun olmayanlar almayabilirlerBirkaç yıldır gizemli oyun adı altında verdiği oyunlar geçrekten çok güzel yapımlardı ve daha önce vermediği oyunlardı. Haliyle insanlar da yeniden gizemli oyun verilecekken güzel birkaç oyun vermesini bekledi. Beklentiler tabii ki de RDR2 falan olmamalı ama benim ve birçok kişinin eleştirdiği, ayıp dediği konu: Epic Games'in "Gizemli Oyun" diye boşa heyecan yaratıp 10-20TL'lik ya da daha önceden 1-2 kere verdiği oyunları ücretsiz yapması. Yoksa ne verirse versin, beleş oyun iyidir. Ama bu verdiği oyunların normal haftalarda verdiği bağımsız, basit oyunlardan bir farkı yokken "Gizemli Oyun" "Sürpriz" diye pazarlaması ayıptır.
Tmmoyun? bunlar oyunsa ben de tost makinasıyım
Yazdığım şeyi okuyup bir anlamaya çalışsaydın keşke .Bedava zaten alın geçen. Memnun olmayanlar almayabilirler
Zaten okuyup cevap vermiştim. Verdiğim cevabı da sadece sizin için değil memnun olmayan herkes için dedim .Yazdığım şeyi okuyup bir anlamaya çalışsaydın keşke .