Enesdemirci
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Evet dostum gta online da tanışmıştık 5 6 aydir arkadasizBu konuyu açan arkadaş mı senin arkadaşın
Evet dostum gta online da tanışmıştık 5 6 aydir arkadasizBu konuyu açan arkadaş mı senin arkadaşın
Hayatın bir amacı vardır.Temelde hayatın bir amacı yoktur. Ama insan hayata amaç yükleyebilir ve o amaca uygun yaşayabilir. Yani bir hedefinin olması lazım ki hayatı amaçlandırsın.
Bir şey olmaz merak etme bi kaç güne ulaşırsınDiscordtan bir arkadasim ve 5 haziran gunu bana bu konunun linkini atmisti 6 hazirandan beri discorda girmiyor whatsapp ta son gorulmesi 6 haziran ariyorum telefonu acik ama cevap veren yok intihar etmis olsa telefonu hala açık olmaz diye düşünüyorum umarım dediğini yapmamistir ailesine ulasmaya calisiyorum bunu yazmak icin kayit olma geregi duydum umarim ulaşırız.
Umarım oyle olur dostumBir şey olmaz merak etme bi kaç güne ulaşırsın
Bana sürekli inancını kaybettiğinde hayatın anlamsizlasmaya başladığını ve suan bunları anlatmasinin bile bir önemi olmadığını yasamasinin onemli olmadığını söylüyordu bazi arkadaslar bir anakart icin intihar edilir mi vs demis ama psikolojisi gercekten iyi degil gibiydiHayatın bir amacı vardır.
Kimisi o amacı vasıfsızlaştırır.
Her şeyi tesadüf zanneder ve insanı sadece içgüdüleriyle hareket eden hayvan olarak görür.
Üstüne üstlük böyle görmezsen cahil diye damgalar.
Şu anki insanlığın özeti.
İnananı inanmayı bilmiyor.
İnanmayanı inanmamayı bilmiyor
''İnananı inanmayı bilmiyor.Hayatın bir amacı vardır.
Kimisi o amacı vasıfsızlaştırır.
Her şeyi tesadüf zanneder ve insanı sadece içgüdüleriyle hareket eden hayvan olarak görür.
Üstüne üstlük böyle görmezsen cahil diye damgalar.
Şu anki insanlığın özeti.
İnananı inanmayı bilmiyor.
İnanmayanı inanmamayı bilmiyor
motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
Öbür taraftan rehber yapmış helal
Kobe Bryant ile xxxtencülon rica etmişÖbür taraftan rehber yapmış helal