Sanırım intihar edicem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
Banka hesabım 3 aydır eksi 9000in altına düşmüyor ve üstümde taşıt kredisi var tek sorunun anakart mı?

Nerede ikamet ediyorsunuz? İzlemeye geleceğim de.

Ateist olduğum için sürekli boşa yaşadığımı düşünüyorum istediklerimi yapamadiktan sonra da bir amaci yok bir kac kez binadan atlamaya yeltendim ancak yere carpana kadar ruzgar hissetmek istemiyorum yemedi açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durumum kötü olduğu ivin intihar etmek istemiyorum, keşke herkes rahat yasasa en cok istedigim sey bu
o zaman ateist olma git araştır ateizm insanın yaşam hevesini alır bunu efe aydal da diyor ateist adamın hayat amacı evet olmaz diye

intihar etmek bir çözüm degil.anlattıklarının hepsi çözülecek sorunlar.

Bunlar çözülebilecek sorunlar, intihara ne gerek var?

Konu sahibi banlanmış. Umarım o dediğini yapmamıştır.
Hocam yapamaz ya, intihar ediyom diyip intihar etmek o kadar da kolay bir şey değil. Tam intihara gidiyorum korkuyorum geri dönüyorum diyor. Çünkü hala yaşamak istiyor.
Ayrıca saydığı sebepler de bir intihar için çok absürt nedenler. Anakart bozuk çıktı, aşk acısı falan diye intihar mı edilirmiş?

Bende bir türlü çözülmeyen sorunlarım için intihar ediyorum diye başlıkmı açsam ya ? herkes çözüyor VIŞŞŞ diye vallaha 🤔

Hocam yapamaz ya, intihar ediyom diyip intihar etmek o kadar da kolay bir şey değil. Tam intihara gidiyorum korkuyorum geri dönüyorum diyor. Çünkü hala yaşamak istiyor.
Ayrıca saydığı sebepler de bir intihar için çok absürt nedenler. Anakart bozuk çıktı, aşk acısı falan diye intihar mı edilirmiş?
Haklısın.

Bilader insanların ne sorunları ne dertleri var biliyor musun sen? Bir bak etrafına ne babalar ne anneler ne çocuklar var perişan olmuş, bırak yaşama sevincini yaşamaya takati kalmamış insanlar intihar etmiyor sen hayırdır. Ergenlik ve depresyon birleştiği için bu düşüncelere yakalanmış olabilirsin. Sana yapma etme kıyma kendine demem ama aklını kullan zihnini aç etrafındakileri gör diyebilirim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri