Herkesin hayatında böyle dönemler oluyor sonra geçiyor takma kafayaGerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
EvetEttin mi?
ÖlmüşÖlmüş mü?
Gizli bilgi kardam 31 tl 1 dolarÖbür tarafta dolar kaç reyiz?
Hort pırt zart zortDASDHLAFDLHSADFSDFHŞLKSGLDGŞLHKGJHDGHDHDFHŞITSDçWEçSDFUYSDGFGHSUKDHGSDUOISDGUIOSGDOIYHSGSDGIOGUPSDS
Allah rahmet eylesin.Ölmüş
Banane baskasindan .d?Bu hayatta sürekli ağlayan insandan nefret ederim sanki her şey onu buluyormuş gibi başkalarına hiç bir şey olmuyormuş gibi davranıyorlar
Empati ? neyse boşver akışına bırak intihar hiç bir şey kazandırmazBanane baskasindan .d?
Mezarda kafana tokmağı yedikten sonra dönüş yok kanka iyi diüşünGerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar