Sanırım intihar edicem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Böyle derte intihar mı edilir benim daha büyük dertlerim var ama hala yaşamak istiyorum

İllede intihar edeceğim diyorsan konum ver izlemeye geliyim

İntihar edeceğine kendini canlı insan deneyi için bağışla bari başkalarına yararı olabilir 🥺 veya kalbini bağışla.

Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
merakla bekliyorum vido atabilrimisin

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
birgün çok kötü geçti ve son zmanlarda da hevesin yok diye intahar etmek ne kadar mantıklı bilemedim

Kanka müslüman mısın ona göre bir şey önericem

O yaşlarda herkes istiyor zaten intiharı müslüman ol ibadet et boşa yaşamış olmazsın. Seninkide dert mi?

Ateist olduğum için sürekli boşa yaşadığımı düşünüyorum istediklerimi yapamadiktan sonra da bir amaci yok bir kac kez binadan atlamaya yeltendim ancak yere carpana kadar ruzgar hissetmek istemiyorum yemedi açıkçası
Bu demek oluyor ki sen içindekileri öldürmek istiyorsun kendini değil aynı intihar etmek için kendine boğmaya çalışanlar gibi 2 dakika sonra çırpınırlar.

Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
Tamam git intihar et senin hayatın sonuçta senin kararın.

Temelde hayatın bir amacı yoktur. Ama insan hayata amaç yükleyebilir ve o amaca uygun yaşayabilir. Yani bir hedefinin olması lazım ki hayatı amaçlandırsın.

Discordtan bir arkadasim ve 5 haziran gunu bana bu konunun linkini atmisti 6 hazirandan beri discorda girmiyor whatsapp ta son gorulmesi 6 haziran ariyorum telefonu acik ama cevap veren yok intihar etmis olsa telefonu hala açık olmaz diye düşünüyorum umarım dediğini yapmamistir ailesine ulasmaya calisiyorum bunu yazmak icin kayit olma geregi duydum umarim ulaşırız.

Discordtan bir arkadasim ve 5 haziran gunu bana bu konunun linkini atmisti 6 hazirandan beri discorda girmiyor whatsapp ta son gorulmesi 6 haziran ariyorum telefonu acik ama cevap veren yok intihar etmis olsa telefonu hala açık olmaz diye düşünüyorum umarım dediğini yapmamistir ailesine ulasmaya calisiyorum bunu yazmak icin kayit olma geregi duydum umarim ulaşırız.
Bu konuyu açan arkadaş mı senin arkadaşın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri