Neler Yeni

sanirim pcde biri var ve her bilgimi görüyor

abicik53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ates
arkadaslar ben ***** gibi bi hesap alirken adamin dedigi uygulamayi indiridim hem dolandirdi hem de bilgisyarimdaki hesaplara girebiliyor uygulamayi silip sifremi degistirmeme ragmen lütfen acil çözüm lazim şimdiden 2klik oyun param gitti aglicam artik

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Bilgisayarın internet bağlantısını kes öncelikle sonra da format at.

NotGonna

80+ Bronze
arkadaslar ben ***** gibi bi hesap alirken adamin dedigi uygulamayi indiridim hem dolandirdi hem de bilgisyarimdaki hesaplara girebiliyor uygulamayi silip sifremi degistirmeme ragmen lütfen acil çözüm lazim şimdiden 2klik oyun param gitti aglicam artik
rat yemişsin şuan girdigin bütün bilgiler kredi kartların herşeyini adam görebiliyo format atıp herşeyini 0laman lazım ve bidahakine windows defenderi ya da güzel bi antivirüs indirmeyi unutma daha kötü şeyler olabilir

abicik53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ates
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rat yemişsin şuan girdigin bütün bilgiler kredi kartların herşeyini adam görebiliyo format atıp herşeyini 0laman lazım ve bidahakine windows defenderi ya da güzel bi antivirüs indirmeyi unutma daha kötü şeyler olabilir
teşşekkür ederim kardesim hemen sıfıtlıyorum.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
insanoğlu iyice çığrından çıktı.Herkes dolandırıcılık çarpma peşinde...

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
RAT virüsü yediysen direkt internet kablosunu sök / WI-FI'yi kapat. Karşındaki kişi senle iletişim asla kuramaz. Eğer bir USB'n ve başka bir cihazın varsa USB'ye Windows yükleyip kendi bilgisayarına aktarıp sıfırlayabilirsin veya direkt bir tane Windows sürümünü kendi şu anki bilgisayarında indir kurarken interneti kes. Bence en mantıklısı başka bir PC ve USB'den aktarmak. Eğer başka bir makinen yoksa bilgisayarcıya falan gidebilirsin.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
nasıl dolandırıldınız tam olarak hangi oyun program ?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Eğer kişi Türk ise büyük ihtimalle ülkede yaşıyordur. Siber suçlarla mücadele şube müdürlüğüne gidebilirsiniz. Sonuçta kişisel bilgi hırsızlığı bulunuyor. Sisteme hiç ellemeden, her hangi bir format atmadan İnternet kapalı şekilde tutun. Bilgisayarda dosya veya tarayıcıya kayıtlı şifrelerinizi telefon üzerinden sıfırlayabilirsiniz. Bu arada şikayette bulunmak istemiyorsanız yapacağınız tek şey sisteme format atıp devam etmek olucaktır. Kişisel kredi kartı, e posta vs şifrelerinizi mutlaka değiştiriniz.

Farway

80+ Silver
Ekran kartı kullanımınada bak formattan sonra,bu arada 2 disk varsa ikisinede at. Eğer kart kullanımın falan normal üstüyse uefi virüsüde bulaşmış olabilir.

Top Bottom