- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bu supraların makarası ne ? Aşırı ünlüler ve eski olmalarına rağmen çok pahalılar. Bildiğim tek şey fazla ses çıkarıyor olması. Açıklayabilir misininiz nedenini
Motoru, modifiyeye ciddi anlamda açık.Bu supraların makarası ne ? Aşırı ünlüler ve eski olmalarına rağmen çok pahalılar. Bildiğim tek şey fazla ses çıkarıyor olması. Açıklayabilir misininiz nedenini
biran fanlık işi diyebilir miyiz, balon geldi bana biraz yani 5-6 milyon az para değil araba 96 model.Motoru, modifiyeye ciddi anlamda açık.
O kadar para vereceğim zaman gtr r35 alırımBugün ilana verilmiş baya ucuzmuş bir de LPG takmış Allahıım :ASdasd
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-supra-2jz-1061164015/detay
Evet biraz balon fiyat denilebilir ama ederi milyonluktur çok nadir bulunur. Mesela ben GTR34 Skyline hastasıyımdır ama Türkiye'de sadece bir kaç adet var. Aynı şekilde Evo, 350Z, S2000, Eclipse, Skyline, RX7 vb. tüm modifiye araçları çok pahalıdır ve çok nadir bulunur.biran fanlık işi diyebilir miyiz, balon geldi bana biraz yani 5-6 milyon az para değil araba 96 model.
Arabanın kendisi ikonik. Motoru ve şanzımanı yüksek güçlere dayanıklı. arabayı çok sarsmadan 800 HP üzerine çıkartırsın. turbo değiştirerek vs sorunsuz 1100 HP binersin herhalde.Bu supraların makarası ne ? Aşırı ünlüler ve eski olmalarına rağmen çok pahalılar. Bildiğim tek şey fazla ses çıkarıyor olması. Açıklayabilir misininiz nedenini
Turbo ile rahatlıkla 2000 hp nin üzerine çıkabiliyor, eskiden daha detaylı biliyordum ama unutkanlık zor bir şeyBu supraların makarası ne ? Aşırı ünlüler ve eski olmalarına rağmen çok pahalılar. Bildiğim tek şey fazla ses çıkarıyor olması. Açıklayabilir misininiz nedenini
Fanlık işi zaten fiyatlar şiş. Benim babam zamanında alabiliyomuş eski diye gitmiş 2003 celica almış :/ Supranın olayı düzgün turboyu takarsan 1000 beygire kadar çıkabiliyor motor bloğu sağlam.biran fanlık işi diyebilir miyiz, balon geldi bana biraz yani 5-6 milyon az para değil araba 96 model.
2000HP'ye rahatlıkla çıkaramazsın rahatlıkla 800e çıkar.Turbo ile rahatlıkla 2000 hp nin üzerine çıkabiliyor, eskiden daha detaylı biliyordum ama unutkanlık zor bir şey
Kişisel tercih tabi ama GTR ile Supranın değeri aynı değil.O kadar para vereceğim zaman gtr r35 alırım
Nissan / GT-R / R35 / TARGET MOTORS 2012 NİSSAN GT-R 3.8 R 35 PREMİUM MK2 600 HP sahibinden.comda - 1056716476
Nissan / GT-R / R35 / TARGET MOTORS 2012 NİSSAN GT-R 3.8 R 35 PREMİUM MK2 600 HP sahibinden.comda - 1056716476www.sahibinden.com
2000 üstüne cikartabilenler var rahatlıkla dememin sebebi motoru değiştirmiyorsun sadece turbo ile demek istedimFanlık işi zaten fiyatlar şiş. Benim babam zamanında alabiliyomuş eski diye gitmiş 2003 celica almış :/ Supranın olayı düzgün turboyu takarsan 1000 beygire kadar çıkabiliyor motor bloğu sağlam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000HP'ye rahatlıkla çıkaramazsın rahatlıkla 800e çıkar.
Turbo ile rahatlıkla 2000 hp nin üzerine çıkabiliyor, eskiden daha detaylı biliyordum ama unutkanlık zor bir şey
Arabanın kendisi ikonik. Motoru ve şanzımanı yüksek güçlere dayanıklı. arabayı çok sarsmadan 800 HP üzerine çıkartırsın. turbo değiştirerek vs sorunsuz 1100 HP binersin herhalde.
Fanlık işi zaten fiyatlar şiş. Benim babam zamanında alabiliyomuş eski diye gitmiş 2003 celica almış :/ Supranın olayı düzgün turboyu takarsan 1000 beygire kadar çıkabiliyor motor bloğu sağlam.
Az çok anladım arkadaşlar teşekkürler cevap içinEvet biraz balon fiyat denilebilir ama ederi milyonluktur çok nadir bulunur. Mesela ben GTR34 Skyline hastasıyımdır ama Türkiye'de sadece bir kaç adet var. Aynı şekilde Evo, 350Z, S2000, Eclipse, Skyline, RX7 vb. tüm modifiye araçları çok pahalıdır ve çok nadir bulunur.
Hocam tasarım konusunda gtr daha kaslı gözüküyor ondan dolayı dedimKişisel tercih tabi ama GTR ile Supranın değeri aynı değil.
Adam herhalde manevi değerini de katmış sanırsamHocam tasarım konusunda gtr daha kaslı gözüküyor ondan dolayı dedim