Neler Yeni

Şanlıurfada 2JZ Motor - 1996 model Supra 🔥

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,662
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu supraların makarası ne ? Aşırı ünlüler ve eski olmalarına rağmen çok pahalılar. Bildiğim tek şey fazla ses çıkarıyor olması. Açıklayabilir misininiz nedenini

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,818
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu supraların makarası ne ? Aşırı ünlüler ve eski olmalarına rağmen çok pahalılar. Bildiğim tek şey fazla ses çıkarıyor olması. Açıklayabilir misininiz nedenini
Motoru, modifiyeye ciddi anlamda açık.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,662
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Bugün ilana verilmiş :D baya ucuzmuş bir de LPG takmış Allahıım :ASdasd

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-supra-2jz-1061164015/detay
O kadar para vereceğim zaman gtr r35 alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,973
İsim
Burak Karadağ
biran fanlık işi diyebilir miyiz, balon geldi bana biraz yani 5-6 milyon az para değil araba 96 model.
Evet biraz balon fiyat denilebilir ama ederi milyonluktur çok nadir bulunur. Mesela ben GTR34 Skyline hastasıyımdır ama Türkiye'de sadece bir kaç adet var. Aynı şekilde Evo, 350Z, S2000, Eclipse, Skyline, RX7 vb. tüm modifiye araçları çok pahalıdır ve çok nadir bulunur.

şahin doğan

80+ Platinum
Arabanın kendisi ikonik. Motoru ve şanzımanı yüksek güçlere dayanıklı. arabayı çok sarsmadan 800 HP üzerine çıkartırsın. turbo değiştirerek vs sorunsuz 1100 HP binersin herhalde.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Turbo ile rahatlıkla 2000 hp nin üzerine çıkabiliyor, eskiden daha detaylı biliyordum ama unutkanlık zor bir şey

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
biran fanlık işi diyebilir miyiz, balon geldi bana biraz yani 5-6 milyon az para değil araba 96 model.
Fanlık işi zaten fiyatlar şiş. Benim babam zamanında alabiliyomuş eski diye gitmiş 2003 celica almış :/ Supranın olayı düzgün turboyu takarsan 1000 beygire kadar çıkabiliyor motor bloğu sağlam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turbo ile rahatlıkla 2000 hp nin üzerine çıkabiliyor, eskiden daha detaylı biliyordum ama unutkanlık zor bir şey
2000HP'ye rahatlıkla çıkaramazsın rahatlıkla 800e çıkar.

şahin doğan

80+ Platinum

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Fanlık işi zaten fiyatlar şiş. Benim babam zamanında alabiliyomuş eski diye gitmiş 2003 celica almış :/ Supranın olayı düzgün turboyu takarsan 1000 beygire kadar çıkabiliyor motor bloğu sağlam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2000HP'ye rahatlıkla çıkaramazsın rahatlıkla 800e çıkar.
2000 üstüne cikartabilenler var rahatlıkla dememin sebebi motoru değiştirmiyorsun sadece turbo ile demek istedim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,662
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Arabanın kendisi ikonik. Motoru ve şanzımanı yüksek güçlere dayanıklı. arabayı çok sarsmadan 800 HP üzerine çıkartırsın. turbo değiştirerek vs sorunsuz 1100 HP binersin herhalde.
Evet biraz balon fiyat denilebilir ama ederi milyonluktur çok nadir bulunur. Mesela ben GTR34 Skyline hastasıyımdır ama Türkiye'de sadece bir kaç adet var. Aynı şekilde Evo, 350Z, S2000, Eclipse, Skyline, RX7 vb. tüm modifiye araçları çok pahalıdır ve çok nadir bulunur.
Az çok anladım arkadaşlar teşekkürler cevap için

Top Bottom