Sadece turboyla 2000'e çıkartamazsın. 2000HP çok ekstrem süperspor arabalar bile çıkmıyor o beygirlere.2000 üstüne cikartabilenler var rahatlıkla dememin sebebi motoru değiştirmiyorsun sadece turbo ile demek istedim
Sadece turboyla 2000'e çıkartamazsın. 2000HP çok ekstrem süperspor arabalar bile çıkmıyor o beygirlere.2000 üstüne cikartabilenler var rahatlıkla dememin sebebi motoru değiştirmiyorsun sadece turbo ile demek istedim
İban gönder5 milyon 650 bin TL kadar eksiğim var arkadaşlar, bir el atın alalım şunu bana.
Olablir hocam belki ben de yanlış hatırlıyor olabilirimSadece turboyla 2000'e çıkartamazsın. 2000HP çok ekstrem süperspor arabalar bile çıkmıyor o beygirlere.
Her üyeden 60k koparırsak oluyor hocam denenebilir.5 milyon 650 bin TL kadar eksiğim var arkadaşlar, bir el atın alalım şunu bana.
Modifiyeyle 2.000 beygire kadar çıkıyor o canavar. Uçak resmen.Bu supraların makarası ne ? Aşırı ünlüler ve eski olmalarına rağmen çok pahalılar. Bildiğim tek şey fazla ses çıkarıyor olması. Açıklayabilir misininiz nedenini
tr simülasyonunda 120yi geçip ceza yedikten sonra gelen pişmanlık hissiModifiyeyle 2.000 beygire kadar çıkıyor o canavar. Uçak resmen.
Hocam belki zamanında söyle bir videoyu izlediğim için aklımda kalmış ta olabilirSadece turboyla 2000'e çıkartamazsın. 2000HP çok ekstrem süperspor arabalar bile çıkmıyor o beygirlere.
Abim 1 kuruşum var değeri kendisi kendisinden pahalı. Metalini vs çıkarırsak 20-30 kuruş çıkar5 milyon 650 bin TL kadar eksiğim var arkadaşlar, bir el atın alalım şunu bana.
5-10 milyon gibi fiyatlar elinin kiri olan birisi için sence bu önemli midir?tr simülasyonunda 120yi geçip ceza yedikten sonra gelen pişmanlık hissi
Arabayı çok sarsmadan komple motor içi yapılıyor yaa. Hocam 800 hp güç için motor içi her şey değişiyor sadece blok , kapak önemli kalıyor.Arabanın kendisi ikonik. Motoru ve şanzımanı yüksek güçlere dayanıklı. arabayı çok sarsmadan 800 HP üzerine çıkartırsın. turbo değiştirerek vs sorunsuz 1100 HP binersin herhalde.
aslında değil gibi çünkü evler oraya benziyor kaçak olması daha olasıfake ilan fotoğraflardan belli