Neler Yeni

Şanlıurfada 2JZ Motor - 1996 model Supra 🔥

aslında değil gibi çünkü evler oraya benziyor kaçak olması daha olası
Hocam fotoğrafların kalitesinden ve ilanın detaysızlığından belli senin supran olsa o kadar az açıklama ve admin vs gibi cümleler mi kullanırsın fotoğrafın kalitesi zaten yerlerde

Şunu alma imkanım olsa eve sokarım. Dışarıda falan bırakmam OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

hocam ilk gördüğümde 570bin olarak gördüm sonra türkiyede yaşadığımızı göz önünde bulundurarak fiyatı anladım :D

Ucuz, param olsa net alırım bir zaman sonra bu araca paha biçilemeyecek, Supra'nın popülerliği ve piyasa algısı artık başka bir boyutta.
abi sat arabanı bunu al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz, param olsa net alırım bir zaman sonra bu araca paha biçilemeyecek, Supra'nın popülerliği ve piyasa algısı artık başka bir boyutta.
hepimiz 3-5 bişiler atalım üstünü sen tamamla al abi

Bu paraya alan maldır bu arada

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ilandaki aracın orijinal olduğunu düşünmüyorum çok fazla ek ve oynaması var gibi duruyor. R35 alır geçerim

Bu supraların makarası ne ? Aşırı ünlüler ve eski olmalarına rağmen çok pahalılar. Bildiğim tek şey fazla ses çıkarıyor olması. Açıklayabilir misininiz nedenini
Motor mekaniğe dokunmadan sadece yazılım ile 800-1000hpye ulaşabilen 96 model bi araba diyeyim anla

Motor mekaniğe dokunmadan sadece yazılım ile 800-1000hpye ulaşabilen 96 model bi araba diyeyim anla
Ya anayolda max 200 250 yapılır gibime geliyor 1000beygir kaça basar arkadaş söyler misiniz? Hastalık resmen bağımlıları alır harbiden anlıyorum yavaştan

Ya anayolda max 200 250 yapılır gibime geliyor 1000beygir kaça basar arkadaş söyler misiniz? Hastalık resmen bağımlıları alır harbiden anlıyorum yavaştan
Max hızı popüler değil işler öyle yürümüyor. Dediğin gibi hastalık işi adam o arabayla max 200 de görse zevk alır turbo sesinden vs. hasta olunması kolay bi araba. Zamanında rahmetli Paul Walker'inde verdiği hype ile başladı zaten supra sevdası.

Adam ilandan KALDIRmış

Geri