GryAsl
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,422
- İsim
- Güray
Uygunsuz dil
Merak ettiğim bir konuydu. Sordum ve şöyle bir cevap aldım, basitçe: "Senin ne demek istediğinden daha çok karşı tarafın ne anladığı ve senin nasıl söylediğin daha önemli." Yani kısacası "---------." gibi cümleler eğer karşı taraf bir dava sürecine girerse hakaret olarak kabul edilecektir. Siz yahu ben gözünü silerek demek istemiştim hakim bey siz yanlış anladınız." deseniz bile bu "***************" olarak kabul edilir. Genel olarak bu tarz davalar hep tatlıya bağlaştırılmaya çalışılsa bile iki taraftan biri ciddi sorunlu ise ve süreklilik gösteriyorsa ekstra olarak dava eden kişi ciddi şekilde inatçı olursa dava edilen hakaretten para cezası alır. Ettiğiniz küfüre ve kime ettiğinize göre bu ceza hapis cezasına bile gidebilir.
Dediğim gibi hep merak ettiğim bi konuydu ve internette bir tane bile kaynak bulamamıştım bu konu hakkında, o yüzden ben hiç olmazsa aldığım cevabı paylaşayım benim gibi merak edenler bi bilgi edinmiş olur dedim.
Edit: Bu ne la böyle bütür örneklerim kocaman sansürlenmiş, ne anlamı kaldı şimdi güzelim rehberin böyle Bi de uygunsuz dil yedim, neden bu konuda hiçbir konu olmadığını anladım artık. Neyse mesaj falan yazmayın, hortlayıp durmasın.
Dediğim gibi hep merak ettiğim bi konuydu ve internette bir tane bile kaynak bulamamıştım bu konu hakkında, o yüzden ben hiç olmazsa aldığım cevabı paylaşayım benim gibi merak edenler bi bilgi edinmiş olur dedim.
Edit: Bu ne la böyle bütür örneklerim kocaman sansürlenmiş, ne anlamı kaldı şimdi güzelim rehberin böyle Bi de uygunsuz dil yedim, neden bu konuda hiçbir konu olmadığını anladım artık. Neyse mesaj falan yazmayın, hortlayıp durmasın.
Son düzenleme: