Neler Yeni

Sansürlü Bir Küfür Hakaret Olarak Sayılır, Detaysız Sansürlü.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Uygunsuz dil
Merak ettiğim bir konuydu. Sordum ve şöyle bir cevap aldım, basitçe: "Senin ne demek istediğinden daha çok karşı tarafın ne anladığı ve senin nasıl söylediğin daha önemli." Yani kısacası "---------." gibi cümleler eğer karşı taraf bir dava sürecine girerse hakaret olarak kabul edilecektir. Siz yahu ben gözünü silerek demek istemiştim hakim bey siz yanlış anladınız." deseniz bile bu "***************" olarak kabul edilir. Genel olarak bu tarz davalar hep tatlıya bağlaştırılmaya çalışılsa bile iki taraftan biri ciddi sorunlu ise ve süreklilik gösteriyorsa ekstra olarak dava eden kişi ciddi şekilde inatçı olursa dava edilen hakaretten para cezası alır. Ettiğiniz küfüre ve kime ettiğinize göre bu ceza hapis cezasına bile gidebilir.

Dediğim gibi hep merak ettiğim bi konuydu ve internette bir tane bile kaynak bulamamıştım bu konu hakkında, o yüzden ben hiç olmazsa aldığım cevabı paylaşayım benim gibi merak edenler bi bilgi edinmiş olur dedim.

Edit: Bu ne la böyle bütür örneklerim kocaman sansürlenmiş, ne anlamı kaldı şimdi güzelim rehberin böyle :( Bi de uygunsuz dil yedim, neden bu konuda hiçbir konu olmadığını anladım artık. Neyse mesaj falan yazmayın, hortlayıp durmasın.

SansüreHayır.png

Son düzenleme:

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ban:S.A

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
rehber için saol kanka

banlıyken reaksiyon mesajları geliyormu onun da rehberini yap banın açılınca

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu kadar detay vermek zorunda mıydın?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Kk sen çok yorulmuşsundur bu rehberi hazırlarken sen en iyisi bir tatil yap gel. Kısa, perma ban, bir tatil.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Merak ettiğim bir konuydu. Babam hakim olduğu için ona sordum ve şöyle bir cevap aldım, basitçe: "Senin ne demek istediğinden daha çok karşı tarafın ne anladığı ve senin nasıl söylediğin daha önemli." Yani kısacası "Senin gö*ünü si*erek aldığın arabaya ben." gibi cümleler eğer karşı taraf bir dava sürecine girerse hakaret olarak kabul edilecektir. Siz yahu ben gözünü silerek demek istemiştim hakim bey siz yanlış anladınız." deseniz bile bu "g*tünü s*kerek" olarak kabul edilir. Genel olarak bu tarz davalar hep tatlıya bağlaştırılmaya çalışılsa bile iki taraftan biri ciddi sorunlu ise ve süreklilik gösteriyorsa ekstra olarak dava eden kişi ciddi şekilde inatçı olursa dava edilen hakaretten para cezası alır. Ettiğiniz küfüre ve kime ettiğinize göre bu ceza hapis cezasına bile gidebilir.

Dediğim gibi hep merak ettiğim bi konuydu ve internette bir tane bile kaynak bulamamıştım bu konu hakkında, o yüzden ben hiç olmazsa aldığım cevabı paylaşayım benim gibi merak edenler bi bilgi edinmiş olur dedim.
O zaman cs oynayanlar müebbet yemesi lazım.

Top Bottom