- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende bu kart var sistem dizdim çok güzel görünüyor ama saglam para gittiEkran kartım yok şuan sistem topluyorum
Hocam bende bu kart var sistem dizdim çok güzel görünüyor ama saglam para gittiEkran kartım yok şuan sistem topluyorum
Yok 6 taksit artık yılbaşından önce 12'ydi.Kuveyt kaç taksit yapiyor peşin 12 mi
Bence bütçene çok sorun yapmiyorsa kacirma 6 ay sonra kim bilir kac para olur bu kartPeşin 6
Evet gidiyor, bende anakart -ram -Gpu kaldı Taksitler çok olduğu için bekletiyorumHocam bende bu kart var sistem dizdim çok güzel görünüyor ama saglam para gitti
12 çok iyidi ya . Bende malesef yok nays ve yk ile idare etmeye çalışıyoruz:')Yok 6 taksit artık yılbaşından önce 12'ydi.
Şimdi denedim oluyorYok 6 taksit artık yılbaşından önce 12'ydi.
Hocam aynı durumlari yasadim bak bekle sirf senin icin sistemi aticamEvet gidiyor, bende anakart -ram -Gpu kaldı Taksitler çok olduğu için bekletiyorum
Cw amazondan aldigimda da var galiba ama kulaklikla oynuyorum sorun yaratmiyor2 tane aldım bi hb den bi sntjifen ikisindede fena cw vardı iade ettim
Ben takıntılıyım biraz sonra sapphire nitro aldım ondada var pureye göre biraz daha az tabi ama varCw amazondan aldigimda da var galiba ama kulaklikla oynuyorum sorun yaratmiyor
Renk olarak bir şey diyemem öyle düşünürsek uygun ama AMD kart alan adam rengine çok takılmaz benceBeyaz almak isteyen için malum siteden bile ucuz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siyaha göre pahalı olabilir doğrudur ama beyaz sistem dizdim Misal ben amazonda 23.500 e aldim uzun zamandir da 26 falandır bi malum siteye geliyor ucuz oda güven vermiyor taksit secenekleri de degerlendirilebilir