thes1nner
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Mehmet
Kampanyaya koşullarındaki belirsizlik ile alakalı baya uzun tartıştım canlı yardımla. Bizim bu parayı alma şansımız yok. Saçmalık şurada hepsipay kart hepsipaye kayıtlı olmuyormuş. Ayrı bir kartmış onu girince manuel kart girmiş oluyormuşuz. Adı üstünde hepsipay kart diyorum bana üzgünüz falan filan diyor yardımcı olamıyoruz diyor. Tüketici hakları bunu çözer mi emin değilim.· D-Ödeme Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. (Hepsipay) ve Teknoraks kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
o değilde kampanya da ne satırı varmış.
Ulen enerji sitesi istanbulda teknoraks antepte mi ne.
Bakiye ile ödeme nasıl yapılacak bize gösterin diyin. kayıtlı kart/bakiye/kredi ne demek diye sorun. kayıtlı kart / kayıtlı bakiye / kayıtlı kredi gibi anlaşılıyor da kayıtlı kredi nasıl olabilir mesela diyin. bakiye diye anadığım hepsipay bakiyesini harcamak.eee enerji sitesinde hesap login mi var. hepsipay kartımı girmeden bakiyemi nasıl göreceğim. bunu gösterin diyin.
oradan girin olaya. oradan bastırın. ben çok kişinin mağdur olduğunu ilettim. nafile olabilir tabii ki.