Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

Beyler sorunu çözdüm.

2 ekranım var birisi HDMI diğeri DP ile bağlı.

HDMI olan ekranımda auto-input tarzı bir ayar var. Açık olduğu için windowsta o ekran etkin değilken auto-sync ediyor. Her auto sync ettiğinde de böyle takılıyormuş.

Desteğiniz için teşekkürler.
Sevindim senin adına fakat bu kadar para veriyoruz bunlarla stres olmamız gerekiyor diye düşünüyorum yazık

• Beğen
Reaksiyonlar: n1ed
Baba napalım, ekonomi kötü, verdiğin her kuruşun peşinden gidiyorsun...

eskisini silip bunu dener misiniz 25.9.1
ayarlarda size zahmet boyle olsun
1765014582760.webp

Merhaba hocam. Sorunu çözdük yukarıda yazdım. Pek sticker veya ayar kaynaklı bir problem değil. Auto input sorunu.
sorun neymiş ? o kadar amd kart kullandım dediğin sorunla karşılaşmadım

Arkadaşlar merhaba,

HB üzerinden Sapphire marka 9060XT (16GB) satın aldım. Masaüstünde, oyunlarda vs. videoda da gösterdiğim gibi bir stuttering (?) anlık takılma sorunu yaşıyorum. Beş saniyede bir falan oluyor sanırım. Oyun vs. oynatmıyor. Ne yapmam lazım? Bir ayar mıdır yoksa kartın kronik sorunu mudur? Erkenden yanıtlarsanız iade etme şansım da var. Şimdiden teşekkür ederim.

Video linki:

PSU'm da yeni (Delta GPS 750-FB), RTX 4060 kullanıyordum sorun yaratmıyordu. Yardımcı olun lütfen.

Teşekkür ederim.
monitöründe freesync ayarı açık mı yada adaptive sync.

Merhaba hocam. Sorunu çözdük yukarıda yazdım. Pek sticker veya ayar kaynaklı bir problem değil. Auto input sorunu.
Affedersiniz başka bir konu başlığında çözümü yazmıştım.
monitöründe freesync ayarı açık mı yada adaptive sync.
sorun neymiş ? o kadar amd kart kullandım dediğin sorunla karşılaşmadım
Sorunun kaynağı diğer ekranım HDMI ile bağlıydı ve Input ayarlarında Auto Search aktifti. Kablo takılıyken windowsta kapalıysa her 8 saniyede bir falan auto aradığı için sinyal gönderiyormuş. Bu da laga sebebiyet veriyor. Şu an sorunsuz kullanıyorum.

Affedersiniz başka bir konu başlığında çözümü yazmıştım.

Sorunun kaynağı diğer ekranım HDMI ile bağlıydı ve Input ayarlarında Auto Search aktifti. Kablo takılıyken windowsta kapalıysa her 8 saniyede bir falan auto aradığı için sinyal gönderiyormuş. Bu da laga sebebiyet veriyor. Şu an sorunsuz kullanıyorum.
dediğin auto search ayarı nerede ? başıma gelirse ilk bakacağım yer orası olsun :D

dediğin auto search ayarı nerede ? başıma gelirse ilk bakacağım yer orası olsun :D
Hocam genellikle monitörün OSD menü ayarlarından yapılıyor. Source, input source, input gibi monitörün görüntü kaynağının alacağını belirleyeceğin alan.

Orada Auto Input - Auto Search gibi bir seçenek varsa direkt iptal et.

Resmen 1 haftamı yedi namussuz ayar :D

i3 12100f var.oyunlarda donuyor bilgisayar ve power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. darboğaz mı yapıyor?

i3 12100f var.oyunlarda donuyor bilgisayar ve power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. darboğaz mı yapıyor?
Donma problemi bundan mı kaynaklıdır bilmem ama i3 12100f bir tık zayıf kalıyor diye biliyorum o ekran kartı için. Daha doğrusu oynayacağın oyun ve çözünürlüğe göre değişir. 1080p'de çok sorun yaşamazsın ancak 2k'da işlemci bir tık yetmeyebilir.

Geri