Neler Yeni

Sapphire 9070 xt modeli stok bitmeden yetişin arkadaşlar

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Bu şekilde düşünüyorsanız, araba fiyatlarına ve telefon fiyatlarını da eleştirip hiçbir şey almamanız gerekiyor. Ben iphone 16 pro max'e 45 bin TL sadece vergi ödedim. 1.1 Milyon TL olan arabaya da 500 Bin TL vergi ödedik. Yeterli olmuştur diye düşünüyorum.
Vergi degil ki bu fiyat dayi alooooo Ayikmisin sen sarhoş mu?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK

cebrail02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cebrail
Bence iptal etme, dolar euro ortada, kartlar peynir ekmek gibi satılıyor ben çok fiyatının düşeceğini sanmıyorum.
valla hocam kafam karıştı sonuç itibari ile haklısınız 700 dolar ortalama ola bilirdi ama sağolsun bizim satıcı firimalar kartları stok yok diyip ellerinde olan stoklarıda yüksekten satmaya çalışması

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
valla hocam kafam karıştı sonuç itibari ile haklısınız 700 dolar ortalama ola bilirdi ama sağolsun bizim satıcı firimalar kartları stok yok diyip ellerinde olan stoklarıda yüksekten satmaya çalışması

Buyurun, yurt dışında 800 dolar zaten kart. Türkiye'de kimse %10 karla zaten bu kartı satamaz. Ödenen vergileri karşılamaz 3000-3500 TL kâr ile satamaz. (%10 ile)

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
pozalba
Yurtdışında ucuz olduğunu söyleyen arkadaşlar gidin oradan alın niye bu kadar yırtınıyorsunuz

cebrail02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cebrail

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
fırsatçılık yapıyorlar reis bizim burda ben bu kartı vallahide billahide krediyle aldım ama abdullah abi güzel bir video çekse birşeyler değişe bilir
Emin olun yapmıyorlar yani düşünülen kadar yapılmıyor. Ürünleri Türkiye'ye sokmak aşırı maliyetli, ben tüzel kişi olarak 10 Bin TL japonyadan aldığım ürünü kapımda vergiler dahil 23 Bin TL'ye elime alabildim. Aynılarını ürünü getirenler de yaşıyor.

cebrail02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cebrail
Emin olun yapmıyorlar yani düşünülen kadar yapılmıyor. Ürünleri Türkiye'ye sokmak aşırı maliyetli, ben tüzel kişi olarak 10 Bin TL japonyadan aldığım ürünü kapımda vergiler dahil 23 Bin TL'ye elime alabildim. Aynılarını ürünü getirenler de yaşıyor.
doğrudur reis ne yapayım şimdi reis iptal edeyim dedim yok dedin ama fiyatlarda pahalı diyorsun türkiyede

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
doğrudur reis ne yapayım şimdi reis iptal edeyim dedim yok dedin ama fiyatlarda pahalı diyorsun türkiyede
Bence iptal etmeyin almışken gelsin. Ben de aynı paralara satın aldım.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Sen tüzel kişi olduğun için+ vergi üründen ürüne değiştiğin için o kadar vergi veriyorsun birde ithalat yapıyoruz diye zırvalamışsın, üstteki arkadaş haklı bu fiyata bunlar alınmaz

Top Bottom