Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 9070 XT 35.100TL

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Abdullah
Alma zorla mı aldırıyorlar? Çoğu kişi bir önceki nesilden veya nvdia 4000 3000 serisinden geçmek istiyor bu fiyatlara geçmezsen en fazla 20_25 FPS kaybedersin gidip bu heriflere para kazandırmanın alemi var mı durduk yerde. Stoklar ne fiyat yazarsa yazsınlar 1 saatte tükeniyor adamlar niye zam yapmasın? Almasın bakalım kimse nasıl 30 binleri görüyor geri. Ama böyle böyle boş gaz verenler yüzünden 40 bine bile düz 9070 alan var
Bak bende 3070 ti var. Vram sorunu çekiyorum. Bak bakalım fark ne kadar
Dolar kuru her dakika artıyor bekle daha ucuza alırsın dostum

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Cihan G.
Bak bende 3070 ti var. Vram sorunu çekiyorum. Bak bakalım fark ne kadar
Dolar kuru her dakika artıyor bekle daha ucuza alırsın dostum
Ben daha ucuza alırsın yazmış mıyım? Veya aralarında fark yok yazmış mıyım? Bak güzel kardeşim olay çok basit lansman fiyatı belliydi 29 küsürlerden XT satıldı 6 Mart günü sonra beklenenden fazla satış oldu stok bitti 2 gün sonra 32 küsürden satıldı pulse modeli Hepsiburada üzerinden. Bundan sonra da pulse de stok kalmadı diğer siteler de gelene gidene Allah ne verdiyse kitledi ki hatta hb de asus prime modeli 42 binden satışa konuldu. Şimdi daha ucuza alamam diye maksimum 32 bin olması gereken karta(maksimum diyorum bak) 36 bin verelim diyorsunuz. Olay şu zaten sen 35 e alacaksın bitecek stok yarın 37 ye stok girecek adamlar. Çünkü tepki vermeyi bilmiyorsun. Eğer yapay zekayla uğraşıyorsan işin gücün bu ekran kartı üzerinden yürüyecekse zaten al. Ama zaten 9070xt bir render veya yapay zeka için alınacak kart değil. O kadar profesyonel olan gidip 5080-5090 alıyor zaten. Oyun kartı da kimse için aşırı elzem değildir kusura bakma. Yani yaşadıklarımızı hak ediyoruz ben de umuyorum ki 50 bin yaparlar da aşağısına satmazlar çünkü hak ettiğimiz bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Karaca
Fiyat indirimli değil ama şuan en ucuz 9070 xt.

bu fiyat a gerek yok kral 1 ay sonra 30 a alırsın bu kartı nitro plus da en fazla 35 eder

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
amdye kral çeken kişiler nerede şuan kavuğuna mı çekildi acaba?
kimse sizi düşünmüyor beyler herkes karına bakıyor
Kimse zaten "aaa AMD bana aşıık, bana ucuz kart satiyoooreeeee" demiyor. Dediğimiz Nvidia nin aşırı sikici fiyat politikasına karşı iyi fir fiyat performans alternatifi sunuyor. Ve bunu 30k dan bile 9070xt satarak gayet iyi yaptı Nvidia'nın 45k ya sattığı karta denk performansı 15k ucuzuna verdi ama bir güruh var ki fanboyluktan salyalari akıyor AMD az biraz zam yapsa (amd değil satıcılar) buraya gelip AMD kral chekenler nerdeeee kabuklarına mi cekildileeeeer diye gevire gevire anirirlar aynı performanstaki karta 15k fazla vermenin acısını atmaya çalışırlar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,464
İsim
Hacı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,370