shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,967
hangisini veriyorki@Dukeler ne gülüyon aldık işte Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12 TAKSİT VAR BELER PEŞİN FİYATA
hangisini veriyorki@Dukeler ne gülüyon aldık işte Alıntıyı görüntüle
12 TAKSİT VAR BELER PEŞİN FİYATA
onu dün iptal ettim kupon gitti knk5070 daha mantıklıydı iptal et
akbankhangisini veriyorki12
![]()
akbanki taaa çar çöp kampanya 1 yıldır tık yokonu dün iptal ettim kupon gitti knk
akbank
12 var işteakbanki taaa çar çöp kampanya 1 yıldır tık yok![]()
1 yıldrı kampanyaları şaka gibi 100 tl veriyo 200 tl veriyor 30k harcasın ben kendisine 100 tl verim.12 var işte
9070 değil miydi o27.5 felandı yuzde 20 indirimde 3 taksit
Yok aynı bu modeldi. Ben aldım iade ettim. 9070xt 3 fanlı yüzde 20 indirim vardı cuma günü olmustuNİTRO DÜŞMEYECEK Mİ YAHU
9070 değil miydi o
nüye iade ettinkineYok aynı bu modeldi. Ben aldım iade ettim. 9070xt 3 fanlı yüzde 20 indirim vardı cuma günü olmustu
Begenmedim konu actim onla ilgilinüye iade ettinkine![]()
link atar mısınBegenmedim konu actim onla ilgili
neden değiştirdinizGüzel kart 6 ay falan kullandım. Sessiz serin.
Sen millete bakma kardeşim. Evet Amd ekran kartları fiyat performans odaklı oluyor ama oyun esnasında driver çöktümü o zaman diyorsun lanet olsun 3-5 daha fazla verip nvidia alsaydım. Başına gelen bilir. Şimdi bir kaç fan boy çıkar yok amd düzeldi yok öyleydi böyledi. 7900xt kullanıyorum son 2 ayda 30 kez ekran kartı driveri çöktü. Ha diyceksiniz bunda amd nin suçu yok windows sorunlu ama kardeşim bizim gibi son kullanıcı buna bakmaz amd çözmesi lazım bu sorunları sene 2026 ya geliyor yahu. Full Amd sistem kullana biri olarak benden sana tavsiye bulaşma.5070 dha mantıklı değil mi