Sapphire AMD Radeon RX 6900XT Toxic Gaming OC Alınır mı?

30k bütçe desen 16k ekran kartı işlemci en az 6k sıvı soğutma 2k +anakart+ram+m2ssd+kasa+psu 7k desen=31k falan yapar

30k bütçe desen 16k ekran kartı işlemci en az 6k sıvı soğutma 2k +anakart+ram+m2ssd+kasa+psu 7k desen=31k falan yapar
Almışken iyisini alalım diye yola çıktık, uzun vadede bizi üzmesin diye buna benzer bir kart seçeneği bulamadım pek bir de sıvı soğutmalı olması cezbetti :D

Yani 2.el ekran kartı bakabilirsin güzel test edip 3080ti falan bak 10-11k civarı kalanla da ne yapmak istiyorsan.

Yani 2.el ekran kartı bakabilirsin güzel test edip 3080ti falan bak 10-11k civarı kalanla da ne yapmak istiyorsan.
Normalde öyle düşünüyorduk 2.elden sağlam bir kart bakalım dedikte güven olmuyor 1000de 1 denk getirmek lazım onu da

Normalde öyle düşünüyorduk 2.elden sağlam bir kart bakalım dedikte güven olmuyor 1000de 1 denk getirmek lazım onu da
Yani kutulu faturalı garantili bulmak önemli arkasındaki garanti etiketi kesinlikle açılmaması lazım birde furmark testi yapacaksın. Oyunlarda da full ayarlarda test etmek lazım biraz külfetli ama mantıklı.

Hocam çok dehşet kart ama umarım hata ile karşılaşmazsınız yazılımsal

Hocam çok dehşet kart ama umarım hata ile karşılaşmazsınız yazılımsal
Kendim rx 6750 xt kullanıyorum daha öncesinde rx 5700 xt kullanmıştım bir sorunla karşılaşmamıştım tek sıkıntı eski kartım ısınıyordu biraz :D Bunda da sıvı soğutmayı ve bu fiyatı görünce dibim düştü :D

İyi kart. EE olan olaydı çok iyi olurdu ama bu da çok iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,559
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri