Sapphire kartlar

Asus dual rx 580 i var arkadaşın arada mavi ekran alıyor coil whine olanı duydum aynı modelde yani şimdi ben Asus'a gidip de nasıl kötü diyeyim. Asus yahu bu aynı şey Sapphire için de geçerli teknoloji biraz şans işi gerçekten

Asus dual rx 580 i var arkadaşın arada mavi ekran alıyor coil whine olanı duydum aynı modelde yani şimdi ben Asus'a gidip de nasıl kötü diyeyim. Asus yahu bu aynı şey Sapphire için de geçerli teknoloji biraz şans işi gerçekten
Aga bişi dedine suçlu oluyoruz. Senin arkadaşına kötü gelmiş. Ama Sapphirenin bir sürü ekran kartı vakası var.

Forumlarda açılan konuları önüne sereceksem hiçbir marka ekran kartını alamazsın, böyle garip kıyaslamalara girmeye gerek yok.

Aga bişi dedine suçlu oluyoruz. Senin arkadaşına kötü gelmiş. Ama Sapphirenin bir sürü ekran kartı vakası var.
Sapphire Fiyat konusunda en ucuz markalardan, ucuz olduğundan kalitede illa düşecek o kadar kötüleyen var ama her kez ona yöneliyor onu alıyor çoğunlukla, yani demek istemem çok fazla şikayet olsa da, o kadarda çok sıkıntısız kullananda var ki alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,557
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx
Geri