Neler Yeni

Öneri Sapphire , Powercolor Ekran kartları alınır mı

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
6700XT modelleri için geçerli aralarındaki farklar nelerdir asus , msi gibi markaların kendi distribütörü var ama sapphire , powercolor gibi markaların yok bu markalar alınır mı desteklediği teknolojiler çok değişiyor mu

r4NG3r

80+ Silver
Alınır tabii ki powercolor red devil modeli en üst seviye kartlardan birisi.Bir sıkıntı olmaz.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır tabii ki powercolor red devil modeli en üst seviye kartlardan birisi.Bir sıkıntı olmaz.
ben sogutma performanslarını izledim de yani bu tür markalar hele ki powercolor neredeyse hiç türk mağazalarına gelmiyor hepsiburada'yı saymıyorum dandik bir satıcı satıyor o yüzden buda = garanti sorunu
ben kartla ilgili sorun yaşasam "VEKTRON BİLGİSAYAR" tüm problemlerimi yardım edebilcek mi

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
6700XT modelleri için geçerli aralarındaki farklar nelerdir asus , msi gibi markaların kendi distribütörü var ama sapphire , powercolor gibi markaların yok bu markalar alınır mı desteklediği teknolojiler çok değişiyor mu
Alınır alınmasına da bence o kartlara 8,5K verilmez hocam 2.el garantili temiz bir kart bakın

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Alınır iyi markalar

r4NG3r

80+ Silver
ben sogutma performanslarını izledim de yani bu tür markalar hele ki powercolor neredeyse hiç türk mağazalarına gelmiyor hepsiburada'yı saymıyorum dandik bir satıcı satıyor o yüzden buda = garanti sorunu
ben kartla ilgili sorun yaşasam "VEKTRON BİLGİSAYAR" tüm problemlerimi yardım edebilcek mi
Yani orası öyle ama msi asus serviside çok iyi sayılmaz.Onlarıda çok abartmaya gerek yok.

ufk1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ugur feyyaz
kendim daha önce sapphire rx 6700 pulse serisini kullandım, malzeme ve soğutma olarak kaliteli o sebepten sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,839
Üyeler
164,206
Son üye
vkarnn
Top Bottom