Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 534
8gb vram mi? çünkü vrami aştığında haşat oluyor o kart.15 bine 5060 varken bu alınmaz
8gb vram mi? çünkü vrami aştığında haşat oluyor o kart.15 bine 5060 varken bu alınmaz
8 GB VRAM olayını çok abarttılar. 1080p de çok rahat yetiyor aslında8gb vram mi? çünkü vrami aştığında haşat oluyor o kart.
Tamam da ilandaki 16 gblık 9060xt, 8lik olsa neyse.8 GB VRAM olayını çok abarttılar. 1080p de çok rahat yetiyor aslında
AMD'nin VRAM optimizasyonu kötü zaten, 16 GB olsa ne yazar o kartTamam da ilandaki 16 gblık 9060xt, 8lik olsa neyse.
Araştırdım da DA imzalı “piyasanın en ucuzu” etiketli sistemin çok benzerini DA imzalı sistemle aynı zamanda daha ucuza daha bol stokla satışa açmışlar, yapılan şeyde bir yanlış görmedim firmalar rekabet ediyor.Abdullah abinin yaptığı sistemi sinerji kendi yapmış gibi paylaşmış
Çalıntı denir buna. Rekabet saçmalık. Ederi neyse o şekil satılmalıAraştırdım da DA imzalı “piyasanın en ucuzu” etiketli sistemin çok benzerini DA imzalı sistemle aynı zamanda daha ucuza daha bol stokla satışa açmışlar, yapılan şeyde bir yanlış görmedim firmalar rekabet ediyor.
Herkes sadece oyun oynamıyor, diğer alanlarda 5060 her türlü daha önde. Oyun performansı olarak da çok ciddi fark yok aralarında.hayatınızın sonuna kadar saçma yorum yapmaktan vazgeçmeyeceksiniz
9060xt bu fiyata alınır mı alınmaz mı tartışması ayrı bir tartışma ama
gerçekten boş yorum yapıyorsunuz fanboyluktan başka bir şey değil
şu ürünü 12k ya satsalar çıkacak diyeceksiniz ki
3k daha veririm 5060 alırım
sizin derdiniz doğru bilgi değil saçma sapan fanboyluk
Adamlar da zararına satmadığına göre diğer sistem yeterince F/P değilmiş demekki firma da bunu kullanmış ne var ki bunda?Çalıntı denir buna. Rekabet saçmalık. Ederi neyse o şekil satılmalı
19 bine kâr ederek satıyorsa zaten 20 bine satmaya ihtiyaç duymaz. 20 bine satan daha da kâr eklemiş demekAdamlar da zararına satmadığına göre diğer sistem yeterince F/P değilmiş demekki firma da bunu kullanmış ne var ki bunda?
Mesela X YouTube kanalı 20 bine çok iyi sistem diye sistem çıkardı millet beğendi ama sen Y firması olarak o sistemin aynısını 19 bine kârla satabileceğini fark ettin satmaz mısın?
Bahsettiğim şey o zaten, kimse havadan para dağıtmıyor firmalar bu sistemlerle kâr ediyor.19 bine kâr ederek satıyorsa zaten 20 bine satmaya ihtiyaç duymaz. 20 bine satan daha da kâr eklemiş demek
Diğer alan ai ise benzer token'a sahipler.Herkes sadece oyun oynamıyor, diğer alanlarda 5060 her türlü daha önde. Oyun performansı olarak da çok ciddi fark yok aralarında.