🔥İndirim Sapphire pulse 9060xt 16gb 17.200 ₺

Abdullah abinin yaptığı sistemi sinerji kendi yapmış gibi paylaşmış
Araştırdım da DA imzalı “piyasanın en ucuzu” etiketli sistemin çok benzerini DA imzalı sistemle aynı zamanda daha ucuza daha bol stokla satışa açmışlar, yapılan şeyde bir yanlış görmedim firmalar rekabet ediyor.

Araştırdım da DA imzalı “piyasanın en ucuzu” etiketli sistemin çok benzerini DA imzalı sistemle aynı zamanda daha ucuza daha bol stokla satışa açmışlar, yapılan şeyde bir yanlış görmedim firmalar rekabet ediyor.
Çalıntı denir buna. Rekabet saçmalık. Ederi neyse o şekil satılmalı

Yavaş yavaş 16K ya düşmesi lazım. Ciddi anlamda amd bu seride eski fp yi korumuyor.

hayatınızın sonuna kadar saçma yorum yapmaktan vazgeçmeyeceksiniz

9060xt bu fiyata alınır mı alınmaz mı tartışması ayrı bir tartışma ama
gerçekten boş yorum yapıyorsunuz fanboyluktan başka bir şey değil

şu ürünü 12k ya satsalar çıkacak diyeceksiniz ki
3k daha veririm 5060 alırım

sizin derdiniz doğru bilgi değil saçma sapan fanboyluk
Herkes sadece oyun oynamıyor, diğer alanlarda 5060 her türlü daha önde. Oyun performansı olarak da çok ciddi fark yok aralarında.

Çalıntı denir buna. Rekabet saçmalık. Ederi neyse o şekil satılmalı
Adamlar da zararına satmadığına göre diğer sistem yeterince F/P değilmiş demekki firma da bunu kullanmış ne var ki bunda?

Mesela X YouTube kanalı 20 bine çok iyi sistem diye sistem çıkardı millet beğendi ama sen Y firması olarak o sistemin aynısını 19 bine kârla satabileceğini fark ettin satmaz mısın?

Adamlar da zararına satmadığına göre diğer sistem yeterince F/P değilmiş demekki firma da bunu kullanmış ne var ki bunda?

Mesela X YouTube kanalı 20 bine çok iyi sistem diye sistem çıkardı millet beğendi ama sen Y firması olarak o sistemin aynısını 19 bine kârla satabileceğini fark ettin satmaz mısın?
19 bine kâr ederek satıyorsa zaten 20 bine satmaya ihtiyaç duymaz. 20 bine satan daha da kâr eklemiş demek

Nitro+ modeline de indirim olsa keşke.

19 bine kâr ederek satıyorsa zaten 20 bine satmaya ihtiyaç duymaz. 20 bine satan daha da kâr eklemiş demek
Bahsettiğim şey o zaten, kimse havadan para dağıtmıyor firmalar bu sistemlerle kâr ediyor.

Bu arada donanım arşivine diss atan çok firma var sistemleri popüler olduğu için normal olarak onun çıkardığından ucuza sistem çıkarabilecek firmalar o sisteme rakip çıkarıyorlar. En bariz olanı V3.5 adıyla çıkan sistemden hem daha ucuza hem RX 570 yerine RX 580 ile çıkan ve adı da V3.5 Killer koyulan sistemdi 😀

Geri