bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,677
96 sorun sayılmaz 94 93 olsa sorun olurdu siz occt testi de yapınDiğer arkadaşın dediği 96 sorun mu
96 sorun sayılmaz 94 93 olsa sorun olurdu siz occt testi de yapınDiğer arkadaşın dediği 96 sorun mu
Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? Alırken size sorabilir miyim acaba oraya gittiğimde vs?96 sorun sayılmaz 94 93 olsa sorun olurdu siz occt testi de yapın
forumda dm atabilirsinHocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? Alırken size sorabilir miyim acaba oraya gittiğimde vs?
FazlaSapphire pulse rx 7600 modeli almayı düşünüyorum. Bu sıcaklık değerleri nasıldır?
Alıntıyı görüntüle
2.si normal miFazla
Bunu diyorsan bu güzel
Sıcaklıklar güzel ama fan ayarı mı var
Pek anlamıyorum satıcının ilettiği değerlerSıcaklıklar güzel ama fan ayarı mı var
Başta 90 hotspot olan kart şimdi nasıl 70lere indi ve kullanan varmı 7600 ben kullanıyordum ama unuttum fan yüzdesi normalmi
Hocam bunların 2si ayrı 2 kart, o attığım 3lü resim için soruyorum ben size. İlk konuyu açtığımla aynı kart değil.Başta 90 hotspot olan kart şimdi nasıl 70lere indi ve kullanan varmı 7600 ben kullanıyordum ama unuttum fan yüzdesi normalmi
Ha o zaman okey ve düşünürsek ilk kartın fan yüzdesiyse buda birbirine yakın stok fana ayarlarında kabul edersek hotspot 73 olan uygundurHocam bunların 2si ayrı 2 kart, o attığım 3lü resim için soruyorum ben size. İlk konuyu açtığımla aynı kart değil.
Stok fan ayarları mı onu bilmiyorum, satıcı aynı ve 2 ayrı kart satıyor bu şekil.Ha o zaman okey ve düşünürsek ilk kartın fan yüzdesiyse buda birbirine yakın stok fana ayarlarında kabul edersek hotspot 73 olan uygundur