Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Hayır yetişiyor.bu 3060 tokatlıyor değil mi
Onu zaten hepsi burada yaptı en son o yüzden tekrar indirim yazdım.Zaten 5600TL'e bulunuyordu aman aman bir indirim değil
50TL'e tavuk döner yersiniz
İncehesapta bir süredir 5600TL'de hocam ondan söyledimHayır yetişiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu zaten hepsi burada yaptı en son o yüzden tekrar indirim yazdım.
Bir süredir mi ? Dün gelmiş indirimi.İncehesapta bir süredir 5600TL'de hocam ondan söyledim
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 11310-01-20G 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yanlış anlama ama bu x AMD kartı y Nvidia kartı tokatlıyor furyasını kim çıkardı ve abi. 0 ıq YouTuberlar Nvidia daha pahalı AMD daha performanslı diye AMD kartları biraz fazla yücelttiler. Evet AMD kartlar çok daha f/p çünkü Nvidia kartlar faiş fiyatlara satılıyor güzide ülkemizde ama RX 6600 3060ı falan tokatlamıyor. Şuan düşünmeden AMD sistem dizilmesi lazım ama Nvidia ulaşılabilir olsaydı kesinlikle herkes Nvidia alınır.bu 3060 tokatlıyor değil mi
Tamam işte 1 gün?Bir süredir mi ? Dün gelmiş indirimi.
Alıntıyı görüntüle
Oyundan oyuna farklılık gösteriyor FPS değeleri 3060'ın direkt daha iyi olduğunu söyleyemeyiz.Yanlış anlama ama bu x AMD kartı y Nvidia kartı tokatlıyor furyasını kim çıkardı ve abi. 0 ıq YouTuberlar Nvidia daha pahalı AMD daha performanslı diye AMD kartları biraz fazla yücelttiler. Evet AMD kartlar çok daha f/p çünkü Nvidia kartlar faiş fiyatlara satılıyor güzide ülkemizde ama RX 6600 3060ı falan tokatlamıyor. Şuan düşünmeden AMD sistem dizilmesi lazım ama Nvidia ulaşılabilir olsaydı kesinlikle herkes Nvidia alınır.
.