Ben onu satalı aylar oldu.Senin 5700XT ağlıyormuş.![]()
2070s i 7k ya satmıştım 5k bütçe belirledim ekran kartı için ama emin değilim daha düşermiki?Paran varsa alabilirsin, NİTRO+ modeli bir de. Almaya kesinlikle değer. Ethereum da yükselişte, artabilir.
Hangi kartı kullanıyorsun?Ben onu satalı aylar oldu.
3060 TİHangi kartı kullanıyorsun?
Abdullah abi Eylül ayında fiyatların %20 artabileceğini söylemişti. Şuan firmalar arası rekabetten düşürüyorlar fiyatı. Bence almalısın çünkü hem Ethereum hem de RVN gibi coinler yükselişte olduğu için fiyatlar tekrar tırmanabilir.2070s i 7k ya satmıştım 5k bütçe belirledim ekran kartı için ama emin değilim daha düşermiki?
Gainward 3060 Ti GhostHangi kartı kullanıyorsun?
Mükkemmel fiyat.Yeni stok gelmiş herhalde. Alacaklara hayırlı olsun.
![]()
Sapphire Radeon RX 6600 XT Nitro+ 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6600 XT Nitro+ 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Teşekkürler cevap için sepete ekledim gitmiyor dimi?Abdullah abi Eylül ayında fiyatların %20 artabileceğini söylemişti. Şuan firmalar arası rekabetten düşürüyorlar fiyatı. Bence almalısın çünkü hem Ethereum hem de RVN gibi coinler yükselişte olduğu için fiyatlar tekrar tırmanabilir.
Sepete ekleyince başkasının almasına engel olmuş olmuyorsun, başkaları alırsa stok biterse sonradan alamazsın.Teşekkürler cevap için sepete ekledim gitmiyor dimi?