Yardım Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı

Roix

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba,

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum fiyatına göre özellikleri iyi gibi geldi sizce nasıl bi ekran kartıdır. Birde sistemle parçalar birbirine uyumlumudur aldıktan sonra bi problem yaşatır mı. Vakit ayıran herkese şimdiden teşekkürler.

unknown.webp

Dostum yazılımcı, mühendislik gibi işlerle uğraşmıyorasan M2 yerine normal SSD alınız. Ayrıca ileride kapasite sıkıntısı yaşarsın. 480 GB SSD daha ideal olur

Merhaba,

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum fiyatına göre özellikleri iyi gibi geldi sizce nasıl bi ekran kartıdır. Birde sistemle parçalar birbirine uyumlumudur aldıktan sonra bi problem yaşatır mı. Vakit ayıran herkese şimdiden teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Anakarta o para çok Asus b450m dragon ayrı alırsan daha ucuz ve gereksiz harcamadan kurtulmuş olursun

Parçalar uyumlu fakat 256 GB depolama alanı yetecek mi size? Bunun yaklaşık 20 GB kendisi alıyor bir o kadar da İşletim sistemi alıyor. M.2 SSD yerine 480 GB SATA SSD tercih etmenizi öneririm. Ekran kartı üzmez bu arada.

Parçalar uyumlu fakat 256 GB depolama alanı yetecek mi size? Bunun yaklaşık 20 GB kendisi alıyor bir o kadar da İşletim sistemi alıyor. M.2 SSD yerine 480 GB SATA SSD tercih etmenizi öneririm. Ekran kartı üzmez bu arada.
Anakartın çift m2 ssd slotu var ileride 1 m2 ssd ve 1tb hdd almayı düşünüyorum şimdilik yeter diye düşündüm

Dostum yazılımcı, mühendislik gibi işlerle uğraşmıyorasan M2 yerine normal SSD alınız. Ayrıca ileride kapasite sıkıntısı yaşarsın. 480 GB SSD daha ideal olur
Yükleme falan yaparken zaman kaybı olmaması için m2 ssd tercih ettim

Merhaba,

Alıntıyı görüntüle
Bu bilgisayar için bu anakarta pek gerek yok açıkçası. B450M i tercih edebilirsin yaklaşık 250 300 TL daha ucuz.

Hızlı veri alışverişi ile ilgili bir şeyle ugraşmıyorsan M2 yerine normal SSD al ve anakartta bu kadar para verilmez bence ondan artan paraylada SSD GB ni yükselt 500g alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,640
Üyeler
185,781
Son üye
ÖZDEN ÖZKAN
Geri