Sapphire Rx 5700 xt nitro+ Isınma Problemi

kasanın kapağını açıp denermisin

Yük altındayken şu an gpu kullanımım yüzde yüz oyun alt tabta ama vram kullanımım yüzde 4
Kullanımın %100 olması normal GPU besleniyor. Oyun oynarken kullanımda artış olmuyor mu ?

Kullanımın %100 olması normal GPU besleniyor. Oyun oynarken kullanımda artış olmuyor mu ?
Oyun içi bu değerleri izleyebileceğim bir program var mı ? Şöyle söyleyim fan rpm leri yarı hızda çalışıyor mesela şimdi kasa kapağını açıp fan health check yaptım trixx ile yani fanları full çalıştırdım. sıcaklık 90 dan 60 a düştü 2 dk geçti aradan şimdi 80 e çıkmış geri
Post automatically merged:

900 rpm ile dönüyor şu an fanlar full hızda ise 3400

Oyun içi bu değerleri izleyebileceğim bir program var mı ? Şöyle söyleyim fan rpm leri yarı hızda çalışıyor mesela şimdi kasa kapağını açıp fan health check yaptım trixx ile yani fanları full çalıştırdım. sıcaklık 90 dan 60 a düştü 2 dk geçti aradan şimdi 80 e çıkmış geri
Post automatically merged:

900 rpm ile dönüyor şu an fanlar full hızda ise 3400
Msi Afterburner indirip oyun içi değerleri bir süre oynadıktan sonra görüntü olarak bizimle paylaşır mısın? Bilgi ekranına Gpu'nun sıcaklığı,kullanımı ve aynı şekilde Cpu ve rami de ekle. Genel bilgiler yazsın yani.

MSI Afterburner indirip oyun içi değerleri bir süre oynadıktan sonra görüntü olarak bizimle paylaşır mısın? Bilgi ekranına Gpu'nun sıcaklığı,kullanımı ve aynı şekilde Cpu ve rami de ekle. Genel bilgiler yazsın yani.
Test ettim oyunu oynarken yüzde 60 kullanıyor genelde ve 50 derece 60 derece değişiyor oyun menüsünde 100 de 100 ve sıcaklık 70 derece oyun valorant

Bu kart buz gibi çalışır senin kasada sıkıntı var. En iyi modellerden biri olan nitro+ alıpta iyi bir kasa alamadınız mı?

Test ettim oyunu oynarken yüzde 60 kullanıyor genelde ve 50 derece 60 derece değişiyor oyun menüsünde 100 de 100 ve sıcaklık 70 derece oyun valorant
Tamam kasanın havalandırması ile ilgili yan kapak açık oynamak zorundasın. Ya da kasanın önündeki cam çıkıyorsa çıkarmayı dene.

Geri