kardesım bosver sal kendi halinekanka ne diyon sen kimse sifir bisey almasin mi? bizde biliyoz ikinci el de daha ucuza daha iyi kart alinacagini. elinde patlama ihtimali var iste allah allah. bende ikinci el kullaniyorum 3000 liraya 1660s aldim satip rx 6600 almayi dusunuyorum. gidipte ikinci el bidaha niye aliyim sanirsin les bi kart
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka 6700xt daha mantikli olur. 3060ti olsaydi onu al derdim
param az ise zaten ıkıncı el almam kardesım kesınlıkle. riske atıcak param olmadıgı ıcınsıfır almak paranız çoksa mantıklı olabilir bu bütçelerde 2. el daha mantıklı benim hiçbir şeyden haberim yoktu bir kaç gün sağlam araştırdım 2. el alınırken dikkat edilmesi gereken şeyleri öğrendim sonra gittim güzel 2.el rx 6900xt aldım tüm testleri istedim attı arkadaş saolsun teslim alırken de kontrol ettim zaten 7-8 yıl ömrü oluyor bu kartların 1 senelik alsan ne olur 2 senelik alsan ne olur bunlara bile herek yok aslında bazıları 3-4 aylık kartları bile satıyorlar tertemiz bir şekilde benim aldığım kart 4 aylıktı mesela cillop gibi 6900xt yi 12.750 ye aldım Allah bereket versin 6800 ü bile o fiyata sıfırını alamıyorken performans kralı 6900xt yi aldım senelerce kullanabileceğim
Daha ucuzunu paylaşın lütfenPahalı
şimdi 5 kya aldım diye seviniyorsun iki gün sonra 3500 4 k ya satamayınca zort oluyorsun öyle bir modelhttps://ty.gl/qhddg7z563 sıfır almak isteyen olursa
Satıcı: Trendyol
Hayırlı olsun biraz yüksek fiyatmış ama yeni ürün olduğundandır.sıfır almak paranız çoksa mantıklı olabilir bu bütçelerde 2. el daha mantıklı benim hiçbir şeyden haberim yoktu bir kaç gün sağlam araştırdım 2. el alınırken dikkat edilmesi gereken şeyleri öğrendim sonra gittim güzel 2.el rx 6900xt aldım tüm testleri istedim attı arkadaş saolsun teslim alırken de kontrol ettim zaten 7-8 yıl ömrü oluyor bu kartların 1 senelik alsan ne olur 2 senelik alsan ne olur bunlara bile herek yok aslında bazıları 3-4 aylık kartları bile satıyorlar tertemiz bir şekilde benim aldığım kart 4 aylıktı mesela cillop gibi 6900xt yi 12.750 ye aldım Allah bereket versin 6800 ü bile o fiyata sıfırını alamıyorken performans kralı 6900xt yi aldım senelerce kullanabileceğim
O zaman 0 hiçbir ürün almayalım. Telefon alırsakda kutusunu açsak - 1000₺ oluyor.şimdi 5 kya aldım diye seviniyorsun iki gün sonra 3500 4 k ya satamayınca zort oluyorsun öyle bir model
rx 6600 bam başka bir şey rx 6500xt aldım 4500 e 3 ay sonra 2300 e sattım nvidia alsam en azından dah a pahalıya verirdim her şey düşüyor biliyoruz da saçma yani ha ihtiyacı olana altın gibi ikinci el alamayan var çünkü o açıdan güzelHayırlı olsun biraz yüksek fiyatmış ama yeni ürün olduğundandır.
O zaman 0 hiçbir ürün almayalım. Telefon alırsakda kutusunu açsak - 1000₺ oluyor.
Öyle düşünme Örn 8000tl bütçem var ve o paraya 6700xt nin üstü alınmıyor. Gidip ikinci elde garantili istersem 6800xt garantisiz 2 yıllık istersem 6900xt almaya çalışabilirim. 6700xt ile aralarında çok fark var hani o fark için değer.Adam yükseltme yapacağı zaman gider satar niye gidip 2. El alsın idarelik alacaktır 2.el alır ona tamam ama diğer türlü 0 sistem toplayıp gpu 2.el almak daha büyük Enayilik
8k ya 6700xt de gelmiyor 0 ı knkÖyle düşünme Örn 8000tl bütçem var ve o paraya 6700xt nin üstü alınmıyor. Gidip ikinci elde garantili istersem 6800xt garantisiz 2 yıllık istersem 6900xt almaya çalışabilirim. 6700xt ile aralarında çok fark var hani o fark için değer.
Fark olucak tabii ki ama işim bittiği zaman yetmediği zaman satabiliceğim kart varken niye%70 elimde kalacak karta para vereyimÖyle düşünme Örn 8000tl bütçem var ve o paraya 6700xt nin üstü alınmıyor. Gidip ikinci elde garantili istersem 6800xt garantisiz 2 yıllık istersem 6900xt almaya çalışabilirim. 6700xt ile aralarında çok fark var hani o fark için değer.
Fark için değmez para israfı sadeceÖyle düşünme Örn 8000tl bütçem var ve o paraya 6700xt nin üstü alınmıyor. Gidip ikinci elde garantili istersem 6800xt garantisiz 2 yıllık istersem 6900xt almaya çalışabilirim. 6700xt ile aralarında çok fark var hani o fark için değer.
2-3 ay kullanıp satıcam diyorsan 2.el al ama 2-3 yıl kullanıcam diyorsan 2.el almak Enayilik8k ya 6700xt de gelmiyor 0 ı knk
Fark olucak tabii ki ama işim bittiği zaman yetmediği zaman satabiliceğim kart varken niye%70 elimde kalacak karta para vereyim
Fark için değmez para israfı sadece