Oğuzhan kılıç
80+
RX 6600 almayı düşünüyorum fakat "sıcaklık sorunu var" deniliyor.Sizce alınır mı?
Sapphire olanın soğutmasını bilmem ama genel olarak güzel bir kart alınır.RX 6600 almayı düşünüyorum fakat "sıcaklık sorunu var" deniliyor.Sizce alınır mı?
6600xt lere bakın hocam ama 6600 de iyidir f/P canavarıFiyatına, kozmetiğine göre değişir.
Sıfır alınmaz.
Sıcaklığı yüksek deniyor kafam karıştıSapphire olanın soğutmasını bilmem ama genel olarak güzel bir kart alınır.
en tepe kaç oluyor ki sanki ? 72-73 olsun hadi , bir şey olmaz .Sıcaklığı yüksek deniyor kafam karıştı
Sıcaklığı yüksek deniyor kafam karıştı
Hocam XT'lere o kadar para verilmez bence fazla pahalılar.6600xt lere bakın hocam ama 6600 de iyidir f/P canavarı
Yüksek değilmi 71 derece
rdr2 de 71 derecelere falan çıkıyor.
75 in üstüne çıkmadığı müddetçe endişe edilecek bir şey yok. Tabii ki sağlıklı bir kart 70 derece altında çalışmalı fakat burda f/p bir üründen bahsediyoruz. Bazı konularda doğal olarak zayıflığı oluyor. Kısacası alınır diye düşünüyorum. Siz internetten detaylı testlere ve incelemelere bakarsanız daha sağlıklı olur.Yüksek değilmi 71 derece
En az 2 senedir kullanıyorum yılda 1 falan temizlerim(fanları silerim) 73 derece üstü görmedim rdr2 gow ragnarok cyberpunk gibi oyunlarda dahilRX 6600 almayı düşünüyorum fakat "sıcaklık sorunu var" deniliyor.Sizce alınır mı?