Bende ürünü aldım fakat firmayla iletişime geçemiyorum. Dün akşam ürünü alır almaz dandik bir fatura kestiler seri numarası yazmıyor, e-arşiv fatura değil. Acaba hangi numaradan iletişim sağladınız ben İstanbuldayım elden almayı da deneyebilirim.
perşembe cuma kargo çıkışı yapıyoruz eğer bugün yarın kargolanmazsa önümüzdeki hafta kargoya verilir dediOnu sormadım pekte umrumda değil 0 hangisi olursa olsun kabulüm. Biri diğerinde 5 derece sıcak çalışır orası ayrı.
MercureSoftBende ürünü aldım fakat firmayla iletişime geçemiyorum. Dün akşam ürünü alır almaz dandik bir fatura kestiler seri numarası yazmıyor, e-arşiv fatura değil. Acaba hangi numaradan iletişim sağladınız ben İstanbuldayım elden almayı da deneyebilirim.
Sacmaliga bak 10 gun bekletecekler yetismezseperşembe cuma kargo çıkışı yapıyoruz eğer bugün yarın kargolanmazsa önümüzdeki hafta kargoya verilir dedi
güvenilirSite güvenilir mi
site güvenilir pc toplayan adam bu siteden ekran kartı almıştıMısırımı aldım izliyorum bakalım ekran kartı gelen olursa yazın. Bana çok ama çok saçma bir iş gibi geldi umarım taklaya gelmezsiniz
Aslında pek güvenilir değil. Kendisi burdan satın alanlar bana haber etsin oranın sahibi ile görüşürüm diyordu. Sonra videolarını sildi. Tam güvenli gibi değil.güvenilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
site güvenilir pc toplayan adam bu siteden ekran kartı almıştı
hm dikkat etmemiştim pek ...Aslında pek güvenilir değil. Kendisi burdan satın alanlar bana haber etsin oranın sahibi ile görüşürüm diyordu. Sonra videolarını sildi. Tam güvenli gibi değil.