post atıp güven kasmaya çalışıyor da olabilirler sosyal medya çok tehlikelidir söyliyimO siteden laptop alanların siparişleri çıkmaya başlamış post atmış site bakalım bu işin sonu nereye varacak
mercuresoft on Instagram: "Kampanya kapsamındaki Acer notebook siparişlerinin çıkışları başladı."
4 likes, 0 comments - mercuresoftware on December 1, 2022: "Kampanya kapsamındaki Acer notebook siparişlerinin çıkışları başladı.".www.instagram.com
Kargo bekleyen bir arkadaş vardı. Kargosu geldi mi?
1 haftada kargoya mı verilir be bu nedirAlıntıyı görüntüle
Hocam Ben Geçen Hafta Çarşamba Rx 6700XT Aldım 8000Tl'ye Böyle Bir İndirim Olunca Konusunu Açtım (Geçen Hafta Aldığım Ürünüm Dün Saat 3;30 Civarlarında Kargoya Verildi Son Durum Böyle)
Kargocu bile heyecan çıkarıyor. Lütfen gelişmelerden bizi haber edin.Alıntıyı görüntüle
Hocam Ben Geçen Hafta Çarşamba Rx 6700XT Aldım 8000Tl'ye Böyle Bir İndirim Olunca Konusunu Açtım (Geçen Hafta Aldığım Ürünüm Dün Saat 3;30 Civarlarında Kargoya Verildi Son Durum Böyle)
Kargo Kısmını Hızlandırmak İçin Her gün Aradım En Son Çarşamba Sabahı Görüşme Sağladım Eğer Gün İçinde Kargoya Verilmezse İade Edeceğimi Söyledim Sonrasında Kargoya Verdiler Şuan Tek Korkum FAKE Kart Veya İçi Açılmış Olma Olasılığı1 haftada kargoya mı verilir be bu nedir
Cuma Günü Pazartesi Vericez
Evet işte numune olursam ne mutlu sonra çıkıp giderim bir daha bakmam siteyeTam teknosistem kokusu alıyorum, o da böyle numenelik birkaç tane yollamıştı sonra gg.