Sapphire Rx 9070 XT Nitro Anakart Görmüyor

borkburak

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar merhaba rx 9070 xt nitro modelini aldım. Ancak montajını yaptıktan sonra poşet tuşuna bastığımda anakartta vga ledi yakıypr ekran gelmiyor. Yani anakart ekran kartını görmüyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Anakart modeli: MSİ B650M Gaming Plus

Denediğim çözümler;

Bios son sürüm güncelleme
Kasayı yan yatırıp çalıştırma ve yan yatırıp vidaları gevşetip çalıştırma
Hiçbiri işe yaramadı.

Eğer güç kablosunu vs taktıysanız bios pilini çıkarın biraz bekleyin sonra taktıktan sonra tekrar deneyin

Hocam daha bugün aldım. Korkutma beni . Bunlarda epomaker gibi mi yapıyor diye düşünceler geliyor.

Eğer güç kablosunu vs taktıysanız bios pilini çıkarın biraz bekleyin sonra taktıktan sonra tekrar deneyin
Hocam denerim ama hemen ardından çıkartıp eski ekran kartımı (gtx1660super) taktığımda çalışıyor.

Hocam daha bugün aldım. Korkutma beni . Bunlarda epomaker gibi mi yapıyor diye düşünceler geliyor.
Hocam bence sorun ya benim donanımımla alakalı ya da elimdeki kartın soket kısmıyla alakalı ben daha çok anakarta bindirdiği ağırlıkla problem yarattığını düşünüyorum. Sorunun sen de olabileceğini düşünmüyorum.

9070 xt ekran kartı için Gamepower Darkside kasaya sığar mı bide 650 w psu yeterli olur mu bende almayi dusunuyorum ekran kartini ?

Hocam denerim ama hemen ardından çıkartıp eski ekran kartımı (gtx1660super) taktığımda çalışıyor.

Hocam bence sorun ya benim donanımımla alakalı ya da elimdeki kartın soket kısmıyla alakalı ben daha çok anakarta bindirdiği ağırlıkla problem yarattığını düşünüyorum. Sorunun sen de olabileceğini düşünmüyorum.
Umarım.

Benim başıma RX 9070 için geldi. Psu dan elektrik bağlantısını kesiniz. Ben çözümü remleri ve bios pilini çıkarttım. 1 dk bekletip tekrardan taktım görüntü geldi.

Hocam ddu ile driverları silin.

Arkadaşlar merhaba rx 9070 xt nitro modelini aldım. Ancak montajını yaptıktan sonra poşet tuşuna bastığımda anakartta vga ledi yakıypr ekran gelmiyor. Yani anakart ekran kartını görmüyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Anakart modeli: MSİ B650M Gaming Plus

Denediğim çözümler;

Bios son sürüm güncelleme
Kasayı yan yatırıp çalıştırma ve yan yatırıp vidaları gevşetip çalıştırma
Hiçbiri işe yaramadı.

Ramlari ve ekran kartını çıkar tekrar dene bi kaç defa reset at. ayrıca poşet tuşu ne???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,149
Üyeler
192,622
Son üye
ademakin
Geri