Sapphire RX570 8GB

JEZZRYZE

80+
Reaksiyon skoru
49

Merhabalar yakın zamanda bu ürünü almayı düşünüyorum sadece bu modeli kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim teşekkürler

Sistemim Ryzen 5 3600 - Asus TUF B450-P - 16 GB 3200 RAM - 512 GB M2 - Sharkoon TG5 Blue - GameTEch 700 w psu (80+Gold)

Merak ettiğim konular ;

- SICAKLIK
- VERDİĞİ PERFORMANS

Oynadığım oyunlar ise

GTA 5
CS GO
PUBG LİTE - ( STEAM )

ben rx 580 8 gb oc olan versiyonu kullanıyorum ısınma gibi bir durum yok bi alt versiyonu içinde olmayacağını düşünüyorum ve bir üssünü almanı tavsiye ederim

Hocam ben bu modeli kullanmıyorum fakat ASUS Rog Strix RX 580 8 GB modeli almanı tavsiye ederim.

RX 570 yavaş yavaş güncelliğini yitiriyor.

ben rx 580 8 gb oc olan versiyonu kullanıyorum ısınma gibi bir durum yok bi alt versiyonu içinde olmayacağını düşünüyorum ve bir üssünü almanı tavsiye ederim
max olarak 1.4k bütçe verebilirim 570 gözüme iyi geldi bu bantta yoksa virüs muhabbeti olmasa almak istediğim Msi GTX 1660S gaming x ti

Hocam ben bu modeli kullanmıyorum fakat ASUS Rog Strix RX 580 8 GB modeli almanı tavsiye ederim.

RX 570 yavaş yavaş güncelliğini yitiriyor.
o dediğiniz kartın 0 fiyatı 2 K :D o bana baya bir ağır gelir belirttiğim oyunları bana oynatmaz mı ?

Ben de Pulse 590 kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok, sıcaklıklar 70'e falan çıkıyor en fazla.
Ama 570 yerine şunu almanı öneririm, daha fazla performans verecektir:

1500 TL ve RX 590 ile yarışan bir kart. Kesinlikle bunu alın, 2 kat performans alabilirsiniz RX 570'ten.

Yok 10 kat fazla performans alır :d
%10-15 arası daha fazla performans veriyor 570'e göre.

Ben de Pulse 590 kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok, sıcaklıklar 70'e falan çıkıyor en fazla.
Ama 570 yerine şunu almanı öneririm, daha fazla performans verecektir:

1500 TL ve RX 590 ile yarışan bir kart. Kesinlikle bunu alın, 2 kat performans alabilirsiniz RX 570'ten.
ben olsam bunları önermem çünkü gta 5 te bile benim pc 4gb vram kullanıyor artık daha yüksek vram lazım

Hocam VRAM'ın boyutuyla değil, ne kadar verimli kullandığıyla alakalıdır. YouTube'de RX serisinden ne kadar başarılı olduğunu görebilirsin 1650 Super'in.

Geri