40 derece desek 77 olur rahat bir şekilde. Ama kasa modeline de bağlı. Buarada 77 gayet iyi bir değer UV falan gerekmez.Fark etmez dostum, ortam sıcaklığı maksimum 50 olur, 50 derece olmasıda kartın 77 derece olmasına sebep olmaz.
Neyse muhtemelen UV yaparak sıcaklık düşmek gerekicek.
Gayet normal ve iyi bir sıcaklık.Çift fanlı ise değil.
vay amd aşkın bittimi 2060a geçmişsin h.o kaça aldın bu stoklardaÇift fanlı ise değil.
77 derce normal aslındaFark etmez dostum, ortam sıcaklığı maksimum 50 olur, 50 derece olmasıda kartın 77 derece olmasına sebep olmaz.
Neyse muhtemelen UV yaparak sıcaklık düşmek gerekicek.
Aynı modelin RX 580 8gb da kullanıyorum miningde 65 dereceleri geçmiyorArkadaşlar selam rx570 sapphire modeli var bende oyunlarda 75-77 dereceleri görüyor neden acaba ? Adana merkezde yaşıyorum ve odam baktığı cepheden kaynaklı çok esmiyor sizce ısınma sebebi bu olbilir mi ?
Gayet normal ve iyi bir sıcaklık.
v
vay amd aşkın bittimi 2060a geçmişsin h.o kaça aldın bu stoklarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
77 derce normal aslında
sende 75i geçmiyor arkta ve bende pulse 4gb var furmarkta 15dk da 76 oluyor onda benim kart ztn biliyon bozuk 3 saniyede kapanıyordu furmarktaAynı modelin RX 580 8GB nı kullandım 1 yıl bi kez olsun 75 i geçmedi hemde düşük fan hızlarında ama konuyu hortlatmasaydınız iyidi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. el aldım ve o karta göre 77 fazla.
sende 75i geçmiyor arkta ve bende pulse 4gb var furmarkta 15dk da 76 oluyor onda benim kart ztn biliyon bozuk 3 saniyede kapanıyordu furmarkta
kasan ne seninKasa hava akışı ve kartın sağlam olması önemli işte, ben 1 yıl kullandım 75 üstünde sıcaklık görmedim.
kasan ne senin
rampage kasaların akışı pek iyi değil bildiğim kadarıyla belki odan serindir bende icue 465x var bakalım eğer sorun düzelirse kaç derce görücemRampage carisma mesh, önü mesh olan bir kasa ve masaüstünde kullanıyorum.