SatisFaction
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,127
Link atabilir misin hocam?Bu kart satılmaz hocam. Sahibinden de bu fiyatta ilanlar da var. Hepsi 1-2 aylık kartlar.
Link atabilir misin hocam?Bu kart satılmaz hocam. Sahibinden de bu fiyatta ilanlar da var. Hepsi 1-2 aylık kartlar.
ÇOK İYİ FİATMIŞŞ
o zaman iyi denk gelmiş alırdım yoksaBu kart satılmaz hocam. Sahibinden de bu fiyatta ilanlar da var. Hepsi 1-2 aylık kartlar.
o zaman iyi denk gelmiş alırdım yoksagerek yok
1 aydır abartısız söylüyorum her gün f5 liyorum amazonu 9k ya gigabyte rx 6600 xt 7k ya gigabyte 3 fanlı 6600 9k ya evga 3060 gördüm. En uygun bunu gördüm şimdiye kadarKullanmak için alayım desen samimi söylüyorum gelene kadar daha iyisi ya da daha ucuzu bulunur.
Link atabilir misin hocam?
Mükemmel fiyat
3060ti daha iyi ama arada ciddi fiyat farkı var.Ben 3060 ti alacaktım kasa topluyorum hangisi daha iyi bumu yoksa 3060 ti mı
Evet yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse 3060ti ile3060 dan %5 kadar fps olarak geri. Fiyatı mükemmel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ödeme kaç gün bekletilebiliyor?
gelişi nasıl oluyor direkt evime gelmıyor mu gümrük parası içinde değil mi ?Düşer mi düşer.Sonuçta 1000 TL gümrüğe ödüyoruz.
https://www.epey.com/ekran-karti/ka...g-oc-pro-8g_sapphire-pulse-radeon-rx-6600-xt/ karşılaştırması burada
Evet yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse 3060ti ile
Bozuk çıkarsa nasıl iade oluyor bunlar
gelişi nasıl oluyor direkt evime gelmıyor mu gümrük parası içinde değil mi ?