❌İndirim Bitti! Sapphire rx6600 6750 !!

Kaçırır mıyım? 6600xt 8250₺ olunca aradaki fark 1500₺ oldu o fark a değmez dedim Pulse 6600 i şipariş ettim. Cumaya kadar ödemesini yapmam. (İncecuma ya bakarjm=

Arkadaşlarım için sistem topluyorum. Geçen hafta XFX modelini 7323tl den almıştım. Akşam 6700lerde yakalayamadık bu ürünü 6967 TL e aldım az önce. Teslimat süresi çok fazla umarım daha kısa sürede elimize ulaşır.
kaç günde geldi ilk verdiğin sipariş

kaç günde geldi ilk verdiğin sipariş
3martta sipariş verdim. Çarşamba günü teslim gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda ellerinde yokmuş 25martta gelmesi planlanıyormuş. Eğer gelmez ise para iade oluyor fakat fırsatları kaçırmış oluruz. Gelip gelemeyeceğine güvenemediğim için amazondakini iptal edip bunu alamıyorum.

Son düzenleme:
3martta sipariş verdim. Çarşamba günü teslim gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda ellerinde yokmuş 25martta gelmesi planlanıyormuş. Eğer gelmez ise para iade oluyor fakat fırsatları kaçırmış oluruz. Gelip gelemeyeceğine güvenemediğim için amazondakini iptal edip bunu alamıyorum.
amazondaki iptal mi oluyor?

amazondaki iptal mi oluyor?
Hayır teknobiyotik te olsaydı amazondakini iptal edip Türkiyeden alıcaktım hızlı olsun diye fakat teknobiyotik stoklarında da mevcut değilmiş, ürün 25 marttan sonra gelecekmiş. O yüzden amazondakini iptal etmedim amazondaki gelsin diye bekliyicem.

Geri